Zwarte magie en voodoo

In veel culturen werkt men nog met zwarte magie. Voorwerpen worden voorzien van negatieve energieën en bij een bepaald persoon afgeleverd. In de periode erna wordt de ontvanger in zijn doen en laten dusdanig negatief beïnvloed zonder eigenlijk te weten waar dit vandaan komt.

zwarte magie

Tijdens een prachtige vakantie op Jamaica leerde ik ook de negatieve kant van dit zonovergoten land kennen. De meeste eilandbewoners hebben het beste met je voor, maar tijdens een taxirit begon de taxichauffeur wel erg vervelende opmerkingen te maken over zijn gebruik van voodoo. Even voor de duidelijkheid: voodoo is een van oorsprong West-Afrikaanse godsdienst, die zich vooral heeft verspreid naar Zuid-Amerika en het Caribische gebied. Voodoo wordt niet alleen voor negatieve dingen ingezet, maar kent ook vele positieve kanten. In dit geval was van dat laatste geen sprake. Of je nu wel of niet in voodoo gelooft maakt eigenlijk niet uit, maar wetend dat iemand geen goede bedoelingen heeft, voelt niet lekker. Met sommige krachten moet je niet spotten. Gelukkig liep alles met een sisser af. Toch voelde de situatie allesbehalve veilig aan en straalde hij ook een bepaalde negativiteit uit die ik niet kon thuis brengen.

zwarte kaars

Zwarte magie bestaat, maar is geen oorzaak van alle negatieve dingen die je als mens kan overkomen. Wel kun je door gebruik te maken van energieën de toekomst van iemand positief, maar ook zeker negatief, beïnvloeden. Wat veel mensen niet schijnen te realiseren is dat je terugkrijgt wat je geeft. Dus ook negativiteit. Misschien niet meteen, maar zeker op langere termijn en soms zelfs versterkt. Daarom heeft het bedrijven van zwarte magie zeker een duistere kant. Bovendien werkt deze vorm van magie meestal maar tijdelijk. Voor mij een reden om mij verre van dit soort zaken te houden.

Lees ook:Het dragen van een zwart magisch sieraad kan leiden tot angst
Lees ook:Er hangt veel negativiteit in onze huizen
Lees ook:Witte magie
Lees ook:Voodoo
Lees ook:Voduo, Haiti, niet te verwarren met Voodoo, kijk uit!!

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Zwarte magie en voodoo

 1. mariya

  Ik woon in denhaag ik zoek iemand die zwart magie voodoo het doet het beste ik wel me vriend trui krijgen ik wel adres of telefoon nummer

    /   Reply  / 
  1. Zeynap

   Hoı mariA heb je ieman vinden

     /   Reply  / 
   1. Sarah

    Zet jij zwarte magie?

      /   Reply  / 
 2. Marloes

  Hallo Mariya,

  Uit alle eerlijkheid wil ik je zeggen dat je nu een gevaarlijk pad wilt gaan bewandelen.
  Vergeet niet dat wat je uitzendt komt in veelvoud bij je terug….
  Ik wil zeker geen reclame maken voor het “” kwade”" maar Chaas Bakker
  houdt zich met Guna Guna bezig.
  Dat is Indonesisch/Indisch voor zwarte energie.
  Hou deze enrgie maar op afstand ,alleen het goede regeert en dat
  is GODDELIJKE Energie!
  “”ZIJN”" kanaal is zuiver!

  Warme groet en denk goed na voor je naar deze goeroe gaat!

  Marloes Medium

    /   Reply  / 
 3. Truthseeker

  Mijnheer God of JHWH , vevbloekt zijt gij, vervloekt zijt gij , vervloekt zijt gij. De tegenstander Satan heeft woorden geuit en gij staat beproeving toe ofwel een cosmisch chessgame. (JOB)
  Gij zijt zelf vervloekt, satanaanbidder , verrader van uw kinderen. Gij geeft uw kinderen een steen terwijl zij om een brood gevraagd hebben. Nooit heeft u Waarheid uitgedeelt gij machteloze erbarmelijke afgod. U zijt vervloekt, Voor eeuwig. Eewige hoon aan JHWH een verzonnen monnikennaam. Jezus een afgodendienaar en een valse profeet. Weg met valse religie…alle religie.
  Dood aan JHWH Dood aan nepprofeet jezus de valse christus.
  Leve de WETENSCHAP.

    /   Reply  / 
  1. Hellhound

   U zult branden in de vuren van mijn volkeren. Ik neem u mee naar satan

     /   Reply  / 
 4. Zeynap

  Hoİ il zoek iemand doet Zwart magievoor mıjn vrien ik wil mıjn vrınd terug aub wie weet İmana doet magie geef tel numme ook adet spoed nodıg

    /   Reply  / 
  1. Hoi

   Geef je tel nummer

     /   Reply  / 
  2. Çigdem

   Hoi zeynep heb je iemand gevonden

     /   Reply  / 
 5. Hellhound

  Ik heb een arnhemmer in arnhem nodig doe gespecialiceert in in duistere russische magie

    /   Reply  / 
  1. Ria

   Wie dan in Arnhem ?

     /   Reply  / 
  2. Riaa

   Wie dan in Arnhem hoe kom ik daar terecht ?

     /   Reply  / 
 6. Sarah

  Iemand die voodoo kan zetten op
  Mij ex ik
  Wil hem terug

    /   Reply  / 
 7. Jennifer

  Hoe verkoop je je ziel aan de duivel?

    /   Reply  / 
 8. remco

  Joke hulzink wolfshoofdplein nr 9 uit hoensbroek die kan zwarte magie en maakt menssen ziek, zo ben ik 8 jaar geleden met haar in kontakt gekomen.sinds zei mij gemagnitiseert heefd voelde ik een hele energie naar onder trekken, en zag ik beelden en kleuren en een stem is nu bij mijn hoofd en zit in mn hoofd , het gaat alleen maar over haar dat ik haar slaaf ben en dat ik haar 50000 duizend euro moet betalen , het praat ook uit mn borst die heks heefd een geest in mij gezet zwarte magie kijk uit voor haar zij is een richtige pshygopaat, zij hoefd maar een keer aan je te komen en je bent bezeten een gevaarlijk mens is dat

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>