Trek eens een engelenkaart

Steeds vaker zie je dat mensen het ‘leuk’ vinden om dagelijks een engelenkaart te trekken.  Engelenkaarten worden ook wel gezien als ‘goddelijke boodschappen’. Een engelenkaart kan  dienen als ondersteuning in je dagelijks leven.

De meeste mensen die met engelenkaarten werken, trekken er ’s morgens één. Het beste is om daaraan voorafgaand even tot jezelf te komen. Sluit de ogen, laat je hand over de kaarten gaan en stel je vraag. De plek waar je hand rust, is jouw kaart voor die dag. Ook al trek ik zelf niet dagelijks een kaartje, wel staat op een mooie plek een schaaltje met kleine engelenkaartjeskaartjes. Eens in de zoveel tijd loop ik of mijn dochter er langs om er één uit te pikken. Het zijn boodschapjes in de vorm van een raad of advies die mij bijstaan gedurende de dag en mij soms aanzetten om dingen te ondernemen.

Engelenkaarten zijn vooral geschikt om antwoord te krijgen op een levensvraag. Wat mij aanspreekt is de eenvoudige, duidelijke, maar vooral positieve benadering. Soms heb ik helemaal geen specifieke vraag, maar ben ik gewoon nieuwsgierig naar wat de dag mij gaat brengen. Dat engelenkaartjes zweverig zijn, vind ik onzin. Deze  kaarten kunnen je bepaalde inzichten geven waar jezelf misschien niet opkomt. Je eraan helpen herinneren wat je idealen zijn en je ondersteunen bij het realiseren van je mogelijke doelen.  Een mondvol, maar eigenlijk ook weer heel simpel. Kort gezegd: engelenkaarten laten je zien waar het eigenlijk om draait in dit leven.

Er zijn mensen die trouw elke dag een kaart trekken of alleen ondersteuning vragen als dat nodig is. Alles is goed. Je hebt engelenkaarten in diverse formaten en afbeeldingen. Zo zijn er zelfs engelenkaarten voor kinderen. Een engelenkaart kan je net dat steuntje geven dat je nodig hebt in je (dagelijks) leven.

Lees ook:Trek eens een Moeder Aarde kaart van J.Sams…
Lees ook:Inzichtkaarten voor kinderen…
Lees ook:Beproef je geluk met Bloementherapiekaarten van Virtue…
Lees ook:Fluisteringen van liefde…
Lees ook:Werken met inzichtkaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>