De kracht van edelsteenwater

Edelstenen hebben een heilzame werking. Als je ze in het water legt, kunnen ze de waterkwaliteit verbeteren. Sommige edelstenen beschikken over geneeskrachtige energieën. Als je dagelijks een glas edelsteenwater drinkt, kunnen bepaalde gezondheidsklachten worden verminderd. Ook dieren schijnen baat bij edelsteenwater te hebben.

Of dat laatste daadwerkelijk zo is, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel liggen er op de bodem van mijn aquarium enkele edelstenen, maar krijgen de katten en hond nog gewoon water uit de kraan. Edelsteenwater kan niet alleen worden gedronken, maar ook uitwendig, bij bijvoorbeeld huidklachten, worden gebruikt. Het mooie is dat je er niet veel voor nodig hebt, behalve dan de aanschaf van een paar edelstenen.

Het hangt een beetje van het soort edelsteen af, wanneer je het beste een glas edelsteenwater kunt drinken. Bergkristal geeft energie en leent zich er perfect voor om ’s morgens te drinken. Vaak is één glas al voldoende. Zelf gebruik ik rozenkwarts. Een lieve edelsteen met een ‘zacht’ karakter. Rozenkwarts is een helende steen en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Gemiddeld drink ik twee glazen per dag, niet altijd, maar wel steeds vaker. Rozenkwartswater kun je de hele dag door drinken Natuurlijk heb je ook heel krachtige edelstenen. Gebruik je die edelstenen in je water, dan is één of twee glazen per dag het maximum.

Omdat edelsteenwater voor mij nog redelijk nieuw is, ben ik zelf nog zoekende. Wel merk ik dat het water ‘zachter’ wordt en lekkerder wegdrinkt. Omdat ik opensta voor nieuwe experimenten is de volgende stap: het maken van edelsteenwater met amethist. Deze steen bevordert het concentratie- en leervermogen. Het is handig om deze steen los bij je te dragen, maar het is vast ook niet verkeerd om dagelijks een glaasje amethistwater te drinken. Mijn dochter heeft namelijk moeite met de lesstof op school. Of het z’n vruchten afwerpt? Ik hou u op de hoogte.

Lees ook:Lief zijn voor edelstenen
Lees ook:Edelstenen en dieren; een mooie combinatie
Lees ook:De kracht van edelstenen
Lees ook:Edelstenen; pas op voor neppers
Lees ook:Rozenkwarts; de allerliefste edelsteen die er is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>