Wifi en zwarte toermalijn

Steeds vaker lees ik artikelen over negatieve energie veroorzaakt door onder meer Wifi. Ook gsm’s en soort gelijke apparaten zouden de atmosfeer ‘verpesten’. Toch kunnen we vandaag de dag niet zonder deze apparatuur.

De vraag is of het wekelijk zo is of dat het misschien tussen de oren zit. Onderzoek wijst uit dat het niet aan te tonen is dat Wifi-stralingen schadelijk zijn. Zeker omdat het hier vrijwel altijd gaat om een lage frequentie aan elektromagnetische stralingen. Er is dan ook geen wetenschappelijk bewijs voor schadelijke invloed op de gezondheid. Dat de meesten er geen last van hebben, wil nog niet zeggen dat het niet bestaat. Zo beweren steeds meer mensen ‘ziek’ te worden van al de stralingen om ons heen.

Een zwarte toermalijn kan uitkomst bieden. Deze steen heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Jarengeleden kocht ik al zo’n steen en lag hij op een vast punt op mijn pc. Sinds de kost van mijn laptop is de steen terzijde geschoven. Toch geloof ik zeker in de werking van toermalijn.  Kenners weten dat deze steen aardt en je lichaam en geest in balans brengt. Ook wordt negatieve omgezet in positieve energie. Deze steen werkt dan  ook uitstekend tegen straling van elektrische apparatuur. Het meest voor  de hand liggend is om toermalijn bij het beeldscherm te plaatsen, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon als steentje aan een koordje om je nek hangen of los in je zak stoppen in de nabijheid van je mobiel.

Andere stenen die straling absorberen zijn rozenkwarts en bergkristal. Ook woestijnroos is zeer geschikt tegen sterke stralen. Spoel wel regelmatig je steen af onder stomend water. Wil je de krachten van de steen versterken, plaats  dan een kommetje met water en zeezout bij je pc. Deze combinatie zou uitstekend werken.

Lees ook:De kracht van edelstenen
Lees ook:Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen edelsteen…
Lees ook:Maak kennis met dalmatiër jaspis…
Lees ook:Wifi verbod in crèches in Frankrijk
Lees ook:Rookkwarts; de steen tegen negatieve invloeden…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>