Positief in het leven staan

Je herkent het vast wel, je bent met iemand in gesprek en komt helemaal ‘leeg’ terug. Het voelt alsof de ander al je energie heeft opgezogen en je bent blij dat hij of zij weg is. Een bad of douche, in combinatie met mediteren, kan een oplossing zijn.

Soms kun je mensen niet ontwijken en word je deel van hun negatieve energie. Ook kun je op plekken terecht komen waar een negatief energieveld hangt. De oorzaak hiervan kan heel divers zijn. Soms heeft er net iets plaatsgevonden (een ruzie tussen de bewoners van het huis)  of gaat het veel verder teug. Ik ben ooit in een heel mooi park in China geweest. Een schitterende omgeving, maar toch kreeg ik kippenvel en had ik een verstikkend gevoel. Achteraf bleek deze plek van een rijke Chinees te zijn geweest. In het verre verleden stond er een vrouwenverblijf waar zijn harem verbleef en (seks)feesten werden gehouden. Als je weet dat een mens energie uitstraalt, en deze kan overbrengen op voorwerpen, is het niet gek dat het park niet prettig aanvoelde. Zeker als het gaat om negatieve energie want in die tijd werd er respectloos met deze vrouwen omgegaan.

Maar wat te doen als je helemaal bent opgebrand? De oplossing is simpel. Water wordt vaak gezien als symbool van het leven. Heb je een bad dan is het aan te raden om bijvoorbeeld te badderen met zeezout en lauw water. Een bad werkt zuiverend voor ziel en geest. Mocht je geen bad hebben, neem dan gerust een lauwwarme douche en spoel gevoelsmatig al de negativiteit, door het doucheputje, weg. Droog je na afloop niet meteen af, maar neem de tijd om bij te komen. Je zult zien dat je er enorm van opknapt. Als je wilt kun je daarna eventueel nog mediteren.

 

 

Lees ook:Negatieve energie en een glas…
Lees ook:Hoe gaan jullie om met negatieve energie…
Lees ook:Lisa Park laat water bewegen…
Lees ook:Hoe scherm je je aura af…
Lees ook:Mediteren in groepsverband heeft veel voordelen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>