Nieuw bij NET 5 Astro TV, An de Wit-Akkermann!!!!

Een tijdje geleden besloot An de gok te wagen en te kijken of ze bij Astro TV aan de slag kon en het is haar gelukt. Na een zware keuring is ze deze week begonnen met werken bij Astro, voorlopig nog aan de lijn zelf dus via de site 0909-0929 boxnummer 7398, onthou dit boxnummer. En dit schrijft ze er zelf over. Enne niet vergeten 15 juli a.s. ook samen met haar man Peter bij Paratel, hou het blog in de gaten voor het persbericht hierover.

 An de Wit-Akkermann

Consulten bij Astro tv op Net5

Lieve mensen,

Sinds kort ben ik ook via Astro tv op Net5 te bereiken voor een telefonisch consult. Voor mensen die mij nog niet kennen zal ik mij nog even in het kort voorstellen.

Al vele jaren doe mijn werk als spiritueel coach met veel liefde en plezier. Als kind vroeg ik mij al af waarom sommige mensen altijd zoveel verdriet hebben. Het werd mij dus al jong duidelijk dat er mensen zijn die fluitend door het leven gaan maar dat er ook mensen zijn die van de ene in de andere verdrietige situatie belanden. Gelukkig kon ik de gevoelens van de mensen om mij heen redelijk negeren en werd ik een gewoon vrolijk en levenslustig kind.

Mijn vader volgde alle lezingen van Jozef Rulof. In de jaren 30-40 was dit een zeer bekend trance medium. Termen zoals reïncarnatie, karma, oorzaak en gevolg waren dan voor mij van jongs af aan ook heel normaal. Toen ik ongeveer 7 jaar oud was en met een griepje op de bank lag, veranderde de woonkamer om mij heen. Ik werd opgenomen in een intens helder wit licht. Een licht zoals wij dat op aarde niet kennen. Hier werd ik meegenomen door een mannelijke spirit die eveneens geheel in het wit gekleed was. Hoe lang dit heeft geduurd, weet ik niet meer. Evenmin kan ik mij herinneren wat er verder is gebeurd of gezegd.

In de pubertijd werd mijn gevoeligheid weer sterker en kreeg ik veel lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, angsten en nervositeit. Later bleek dat deze gevoelens bij mijn moeder hoorden. Tevens keerde ik mij af van de leer van Jozef Rulof. In deze fase van mijn leven kon ik dit alles niet bevatten. Onbewust voelde ik dat de tijd was aangebroken om het leven ten volste te gaan ervaren. De ervaringen die ik vanaf dat moment opdeed, brachten mij dichter bij de antwoorden op de vragen die ik als kind al had. Mijn leven werd, net als bij iedereen, een aaneenschakeling van oorzaak en gevolg.

Verdrietige momenten werden gecompenseerd met mooie intense geluksmomenten zoals de geboorten van mijn 2 kinderen. Twee mooie zielen die net als ik in vrijheid het leven ten volste willen ervaren.
Langzaam maar zeker kreeg ik inzichten en werd ik hierbij vanuit de geestelijke wereld geholpen. Onbewust voelde ik de behoefte mijn gevoeligheid in goede banen te leiden. Er volgde een periode waarin ik mijn gevoeligheid door middel van diverse cursussen, zoals onder andere Reiki, ontwikkelde.

Rondom mijn veertigste levensjaar nam ik een zeer ingrijpend besluit. Over al deze ervaringen heb ik het boek “Rimpels op je ziel”  geschreven. Een boek waarin veel mensen zich herkennen.

Lees gauw hier verder op het blog van An de Wit zelf, haar eigen verhaal

Lees ook:An de Wit-Akkermann:”Een stem uit het hiernamaals”
Lees ook:Lees eens een online nummer van Para-Astro…
Lees ook:Paranormale verschijnselen bij psychopaten
Lees ook:Mannen en vrouwen van Astro TV niet helderziend…
Lees ook:An de Wit in gesprek met Annemarie Smit (ZZ)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>