Paranormaal Alternatief Beurs morgen en zondag in Rijswijk

Ps: ik  heb gevraag of er een collectebus mag staan voor giro 555. Dan hebben we tenminste 1 beurs te pakken en die staat er!!!

Manuela van der Knaap vertelt over veranderingen naar de nieuwe tijd tijdens het Paranormaal Alternatief
Wie het Paranormaal Alternatief bezoekt op 23 en 24 januari zal verrast worden met ruim 300 kramen en meer dan 25 lezingen en demonstraties op het gebied van spiritualiteit. Expo Rijswijk heeft Manuela van der Knaap uitgenodigd een lezing te geven over veranderingen naar de nieuwe tijd en welke ontwikkeling dit met zich mee brengt.

Ontwikkelingen van 2010 naar 2012
Het jaar 2010 is enkele weken geleden van start gegaan en daarom reden genoeg om inzicht te krijgen in nieuwe ontwikkelingen. Manuela van der Knaap geeft op zondag 24 januari een lezing over de evolutionaire verandering, waarin de mensheid en de aarde samen zijn verwikkeld. In ruim 3 kwartier vertelt zij dat we ons aan het ontwikkelen zijn naar een heel nieuwe manier van leven in een nieuwe tijd. U bent van harte welkom om deze interessante lezing over de ontwikkelingen van 2010 naar 2012 en verder bij te wonen op zondagmiddag om 15.00 uur in de lezingruimte.

Gratis lezingen en optredens
Naast de lezing over de veranderingen naar de nieuwe tijd, wordt er ook aandacht besteed aan helderziende waarnemingen door o.a. Freddy Kaak, Gerard Heutink en Carla Botbijl. Daarnaast komen onderwerpen als psychometrie, engelentherapie, reiki en uitleg over bijenwastekeningen aan bod en wordt er een zaalhealing op muziek gegeven. De lezingen die plaatsvinden op het podium, worden afgesisseld met rustgevende harpmuziek van Bas Hoogers en een inspirerend dansoptreden van de Sisters of the Ancient Ways. De onderwerpen lopen zeer uiteen en zijn allen gratis bij te wonen in de lezingruimte of bij het podium.

Driehonderd stands voor consulten, verkoop en informatie
Het Paranormaal Alternatief kent ruim 300 consult- en verkoopstands. Bij de consultstands kan men terecht voor diverse disciplines, zoals handlijnkunde, Tarot, aura- en bijenwastekenen, numerologie, Reiki, psychometrie, hypnotherapie, helderziende waarnemingen en nog veel meer. De alternatieve branche wordt vertegenwoordigd door een aanbod van onder meer therapie, masseurs, iriscopisten, Shiatsu, homeopathie en acupunctuur. Bij de vele verkoopstands is nagenoeg alles verkrijgbaar, zoals rituele artikelen, magneetproducten, etherische- en massage oliën, kaarsen, wierook, boeken, sieraden, cd’s, Boeddhabeelden, stenen en mineralen, gongs, klankschalen, trommels en nog veel meer!

Algemene informatie
23 en 24 januari 2010 in Darling Market, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH). Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 8,-, kinderen 3 t/m 11 jaar: € 3,- en kinderen t/m 2 jaar: GRATIS.  Darling Market is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Kijk op www.exporijswijk.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Bron: Jaap van den Bold

Lees ook:Beurs Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Expo Rijswijk 16+17 mei paranormale beurs
Lees ook:Nieuwe Paranormaal Alternatief in Broodfabriek Rijswijk…
Lees ook:Met KORTING naar het Paranormaal Alternatief! 16+17 mei Rijswijk
Lees ook:Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>