De grootste spirituele beurs van Nederland

De grootste spirituele beurs van Nederland

Zaterdag 20 en zondag 21 maart aanstaande, organiseert Expo Rijswijk de 43ste tweedaagse beurs ‘Het Paranormaal Alternatief’. De grootste spirituele beurs van Nederland geldt als hét ontmoetingspunt voor alle grote namen uit de paranormale wereld en alternatieve branche. Maar liefst 250 deelnemers uit Nederland en België presenteren een compleet aanbod van alle denkbare paranormale en alternatieve disciplines. Daarnaast biedt het evenement ook 30 lezingen, workshops, demonstraties en optredens.

Yogaworkshop
In de speciaal samengestelde Yoga workshop, wordt de bezoeker in vogelvlucht bekend gemaakt met diverse Yoga stijlen. Zo komen diverse oefenseries, dansen en yogahoudingen vanuit de Poweryoga, Yogadance en Hatha Yoga voorbij, met als afsluiting een korte ontspannende meditatie. Yogamatten zijn aanwezig. Om dit kleurrijke yoga-avontuur te beleven, hoeven bezoekers alleen hun schoenen en jas uit te doen en plaats te nemen.

Live Meditatieconcert door Rob van der Wilk
Het meditatieconcert bestaat uit muziek uitgevoerd door Jethro van der Wilk op synthesizer. De meditatie wordt geleid door meditatie expert Rob van der Wilk. Muziek en stem vormen een energetische combinatie die zorgt voor een unieke meditatie!

Driehonderd stands voor consulten, verkoop en informatie
Het Paranormaal Alternatief kent ruim 300 consult- en verkoopstands. Bij de consultstands kan men terecht voor diverse disciplines, zoals handlijnkunde, Tarot, aura- en bijenwastekenen, numerologie, Reiki, psychometrie, hypnotherapie, helderziende waarnemingen en nog veel meer. De alternatieve branche wordt vertegenwoordigd door een aanbod van onder meer therapie, masseurs, iriscopisten, Shiatsu, homeopathie en acupunctuur. Bij de vele verkoopstands is nagenoeg alles verkrijgbaar, zoals rituele artikelen, natuurvoeding, biosensoren, magneetproducten, etherische- en massage oliën, kaarsen, wierook, boeken, sieraden, cd’s, Boeddhabeelden, stenen en mineralen, klankschalen, trommels en nog veel meer!

Lezingen, demonstraties, workshops en optredens
Naast de talloze stands worden er maar liefst 30 lezingen, demonstraties en workshops gegeven. Bekende spirituele werkers onder wie Gerard Heutink, Jan C. van der Heide en Freddy Kaak demonstreren helderziende waarnemingen en vertellen over hun ervaringen.

Forum beantwoordt alle vragen
Mogelijk zitten bezoekers aan het einde van de dag met een aantal vragen. Hiervoor is beide dagen tussen 16.15 en 17.00 uur een speciaal forum beschikbaar. In het forum zitten bekende namen uit de paranormale wereld die antwoord geven op alle vragen.

Algemene informatie
20 en 21 maart 2010 in Darling Market, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH). Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 8,-, kinderen 3 t/m 11 jaar: € 3,- en kinderen t/m 2 jaar: GRATIS.  Darling Market is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Kijk op www.exporijswijk.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Lees ook:Expo Rijswijk 16+17 mei paranormale beurs
Lees ook:De grootste spirituele beurs van Nederland!!! Komt dat zien
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs van PCP Steenwijk…
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs PCP in Leeuwarden…
Lees ook:Kom naar de spirituele wellnessbeurs van PCP in Hengelo…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>