colofon

Geachte heer Giesen, mevrouw Dibbets en de heer Van Olffen,
Middels dit schrijven geldend met terugwerkende kracht 1 januari 2010 draag ik aan u over het volledige copyright van alle stukken van http://paranormaal.blog.nl het onderstaande stuk zal overal waar mogelijk is met de beperkingen die mij zijn opgelegd worden geplaatst. De inhoud van de overgedragen stukken zijn onder copyright aan mij overgedragen en ik geef deze door aan u. Deze mail aan u is voorzien van mijn digitale handtekening en rechtsgeldig volgens het Nederlands Recht.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Ik, Isabel Josefien Blanco, geboren te Losser op 10 februari 1970, wonende te Enschede, 7511 AD, Boulevard 1945 355-23 bekrachtig de overdracht per 1 januari 2010 aangaande de inhoud van alle stukken muv van de stukken van Vredesduif en Sapaho middels ondertekening van deze rechtsgeldige verklaring.
U kunt dit stuk, welke ik toewijs aan de heer Michael van Olffen voor al zijn sites, mevrouw Irene Dibbets voor al haar sites en de heer Jan Giesen, ten allen tijde gebruiken om de overdracht ten gelde te maken of te gebruiken indien blog online van mening is dat zij recht hebben op stukken waarvan zij het copyright niet bezitten en ook niet voor 1 januari 2010 in hun bezit hadden. Ik draag aan u over de spelregels en voorwaarden van het contract met blog online welke u ten allen tijde juridisch kunt gebruiken.

Lees ook:colofon
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?
Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen
Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:WK voorspelling Jaap van den Bold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>