Column Hennie Kerens, boosheid mag

Hennie Kerens, boosheid mag bij lichtwerkers

Eindelijk mag ik boos zijn van mijzelf en ga door mijn blokkade heen.  Blokkades die ontstonden omdat ik van mijzelf niet boos mocht zijn, natuurlijk een hele onnatuurlijke staat van zijn, mijn zijn……… 

In liefde zeg ik tegen mijzelf. Kom maar Hennie kom maar wees maar boos je hebt er alle recht toe.  Ook lichtwerkers mogen boos zijn als je dat niet toelaat blokkeer je en zo geschiede dat ik al meer als een half jaar een blokkade op mijn gevoel, had met alle gevolgen van dien. 

De buur die mijn kind en mij met een honkbal knuppel wilde slaan heeft nu haar zinnen gezet op mijn oudste..Mijn moederhart huilde wat moet ik doen vroeg ik af als mijn kind huilend en radeloos haar verhaal doet …ik voel boosheid tegen het onrecht wat mijn kinderen wordt aangedaan.  Dit kon natuurlijk niet langer zo en vroeg aan mijn gidsen om raad ……

Mijn gidsen antwoorden Lieve Hennie niets is zo zuiver als werken vanuit je hart dat betekend luisteren naar je gevoelens .  Jij verwelkomde alle gevoelens van liefde en blijheid blij zijn ,veel dekte jij toe met de mantel der liefde die jij terecht ontvangen hebt ,maar lief kind je deed jezelf zo enorm tekort .  Jij dacht niet meer boos te mogen zijn omdat dat niet bij lichtwerkers paste. Jij dacht alleen maar de liefde het mooie te moeten zien in de mensheid .
Er is ook veel kwaad op de wereld ….mensen die nog zo ver van zichzelf de liefde en het licht verwijderd zijn… zij brengen je vaak een les op je pad…. begrijp jij je les wel zeiden mijn gidsen ?

Hennie weet jij dat Jezus gevochten heeft in de woestijn met de duivel…dat hij mensen met kwade wil en opzet uit zijn huis gooide ……….  En jij lief kind stond jezelf geen boosheid meer toe omdat jij altijd lief moest zijn …van je vader je moeder je broers en zussen anders accepteerde ze je niet . Dus ging jij over op een onnatuurlijke staat van zijn om geaccepteerd te worden

Ying en Yang is een ballans tussen boosheid [zijn] en vrolijk zijn [liefde ] zijn, Weet dat het is toegestaan mits het terecht is .  Jij dacht dat jij de mantel er liefde om iedereen moest slaan ,dat is ook uiteindelijk wel de bedoeling ,maar als je kwaad aangedaan wordt zal jij je moeten verdedigen .  Als iemand je huis binnen breekt mentaal als fysiek zal je actie moeten ondernemen ……..jij dacht en handelde alleen maar in liefde ….totdat je niet meer kon en blokkeerde .Wat is de les?

Op aarde kan je nooit langdurig in een staat van liefde verblijven ,dat is niet menselijk. Liefde is ook jezelf toestaan boos te zijn en vechten tegen onrecht als jou onrecht wordt aangedaan. Dat was en is je les nu geweest ….steeds weer brachten wij het op je pad en wat deed jij ermee niets……niets……niets totdat je pijn kreeg in je hart je keel en begon te blokkeren en te begrijpen dat je actie voor je zelf moest ondernemen. Dat heb je gedaan met opgeheven hoofd vechtend door je gevoel en blokkade heen. Geen angst geen paniek wij waren en zijn bij je en zowaar je bent bevrijd van het lief zijn kind vanuit je verleden je hebt jezelf toegestaan menselijk te zijn en boos te zijn en hoe voelt dat Hennie!!!!!!

HEERLIJK zeg ik ,ik voel mijn vuur mijn passie en mijn rechtvaardigheidsgevoel.Vechtend tegen onrecht moet je wel eens over je grenzen heen gaan…………

Lieve lichtwerkers laten we terug keren naar onze taak op aarde . Punt een we zijn lichtwerkers in menselijk vorm met menselijk emoties waar we gehoor aan moeten geven . Ik heb gestreden tussen gevoel en verstand en heb gehoor gegeven aan mijn gevoel wat ik niet meer kon negeren ……Mijn blokkade is bijna opgelost en maakt weer ruimte voor liefde …..

Liefde ook dat is een heel ruim begrip .. Wel weet ik dat veel lichtwerkers in een onnatuurlijke staat van liefde verkeren door zich verheven te voelen boven de menselijk staat van zijn .

Ik ben Hennie een mens van vlees en bloed die zindert van liefde en passie voor de wereld waarop wij leven die nu zichzelf de ruimte geeft om heel boos te zijn als daar reden voor is …..niet vergeten dat ik een mens ben die vanuit haar hart en met een groot gevoel van liefde voor de mensen op aarde ben en mij nu heel aards en heel simpel op een aardse manier reageer op de aardse beslommeringen.

Mijn kracht en mijn liefde voor mijzelf eindelijk in het licht van de wereld gezien ……

Liefs Hennie Kerens

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Column Hennie Kerens: Geestelijke samensmelting met mijn tweelingziel.
Lees ook:Spirituele Jaloezie en de gevaren ervan door Hennie Kerens
Lees ook:Kom in verbinding met andere vrouwen…
Lees ook:Kaarjes branden voor Kylie (kleinkindje Hennie Kerens paravisie columniste )
Lees ook:Wie heeft er ervaring met het lichtwerkers-syndroom…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>