De week van het licht

Het is vandaag de laatste dag van de week van het licht, echter dat wil niet zeggen dat we de kaarsen moeten doven, blijf gewoon doorgaan in deze tijd waarin we het licht nodig zullen blijven hebben………. Vanmorgen heb ik voor iedereen die het nodig heeft gebeden, we staan immers voor het weekend van Pinksteren. Voor ieder mens om de liefde te mogen voelen en ontvangen opdat wij samen de wereld kunnen verbeteren

In een wereld voor haat, rampen, onheil, ellende en onnodig veel slachtoffers door toedoen van mensen is het af en toe nodig een internationale oproep te doen om positieve energie de kosmos in te sturen, een lichtcirkel.

Ik roep iedereen op om met mij mee te doen en vanaf nu 1 week lang positieve energie het universum in te sturen, middels het branden van kaarsen, positieve gedachten, gebeden en healing.

Zend dit bericht door aan iedereen die je kent, plaats het overal opdat we kunnen laten zien wat de kracht van positieve energie kan doen en wat Jezus ons leerde, heb uw naaste liefde, tijd voor onvoorwaardelijke liefde

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco en Generation-Phoenix

Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht, inclusief familie drama Enschede oproep
Lees ook:De week van het licht tot en met 21 mei 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>