Derek Ogilvie Cross Country, analyses van een verbluffend goede Derek!

Voorafgaand aan de aflevering van vanavond bij RTL 4 die om 21.30 begint nog eerst even terug naar de 2 analyses die al op het blog stonden. Vanavond direct na de uitzending zal er een analyse van aflevering 4 direkt na de uitzending op het blog te lezen zijn. Aflevering 1 is hier te vinden, aflevering 2 hier en aflevering 3 hier. En een extra theatersessie vind je hier terug. Maar let vanmiddag ook even op een reading van Tony Stockwell, 1 van de beste mediums ter wereld op dit moment.

 Derek Ogilvie

Waarom? Ik schreef al dat Derek BACK is en hoe, en dat blijkt keer op keer waar hij ook komt in deze afleveringen en de openheid van RTL 4 op de site zelf waar heel veel informatie te vinden is over de readingen die we niet zagen!

Aflevering 3

Midden Beemster

Rondlopend op straat spreekt Derek een man aan en wijst em op problemen met een kies (pin) rug, knie en verandering van zijn baan 5 jaar geleden. Hij wijst em op het overlijen van zijn vader 2 jaar geleden en over het niet kunnen praten met hem. De man verbaasd als hij snapt het niet meteen waarop Derek hem terugneemt naar de jaren 70. Zijn ouders zijn toen gescheiden en vader heeft hij 14 jaar niet gezien. Na het eerste contact kon er niet goed worden gepraat door een Tia van de vader, de vader heeft daar spijt van.

Locatie reading 1:

Moeder en dochter zitten naast elkaar, voorafgaand aan de reading had Derek contact met een klein meisje. Derek vraagt moeder naar rug, maag en teen, en vraagt het aantal kinderen. Moeder zegt 2, nee zegt Derek het zijn er 3 ik zie een klein meisje. Moeder heeft inderdaad 1 dochter verloren. Op 1 april verteld Derek dat ze weg zal gaan voor een paar dagen. En wil weten waarom die datum belangrijk is. I april is partner moeder jarig en ze hebben de dag ervoor besloten een lang weekend weg te gaan!

Derek vervolgd over een kleinzoon, de dochter kijkt hem aan en zegt, ik ben zwanger, ja zegt Derek 8 weken, en het klopt. Hij schrijft de naam Linda op met het gegeven dat Linda vorig jaar een nieuwe auto heeft gekocht, dochter zegt dat is een vriendin, maar die auto weet ik niets van. Dus wordt Linda gebeld en het antwoord is JA.

Verbluffende goede reading!

Heemskerk: Familie Bakker, familiedrama tijdens vakantie, 2 kinderen verloren het leven.

De insteek van de reading is rust voor moeder die 2 kinderen heeft verloren, zij reed in de auto met 4 kinderen, 2 eigen en 2 nieuwe partner, hij reed voorop op de motor. Moeder zoekt rust omdat zij zich verantwoordelijk voelt voor het ongeluk. Zoon Tristan komt door, noemt namen zoals die van zijn vader en geeft dingen door over het huis die allemaal kloppen. Als laatste voegt Tristan toe hoe hij het ongeluk zag aankomen via een frontale botsing waar moeder niets aan kon doen. Dochter kwam niet door die dag beide kinderen zijn samen.

Bijzonder aan deze reading is dat moeder eindelijk het gevoel van schuld kwijt kan raken door de woorden van haar overleden zoon.

Aflevering 2

Noord-Sleen zaalreading

1 dame in de zaal die alleen wist dat haar vader 29 jaar geleden is verdronken in de Atlantische Oceaan (zijn lichaam is nooit gevonden) was verbaasd over het feit dat Derek contact met hem kreeg en boodschappen kon doorgeven die voor haar heel erg belangrijk waren. Lees gauw verder

Zus overleden broer verongelukt op 24 jarige leeftijd, getal 27, blijkt verjaardag van haar te zijn, knakken met tenen, kusen van de broer heeft ze nog en gebruikte ze om zijn geur te ruiken………

Emmen

Indrukwekkend verhaal over een verongelukt meisje, hoe ze haar vader bezocht om hem te troosten, de dag noemde dat vader en moeder elkaar hebben ontmoet……………

Ander Dorp

Derek legt contact met een jongeman, heeft het over een vinger, been, en probleem met een kluisje, 4 weken geleden van baan veranderd. 5 weken geleden problemen met een fiets, nieuwe slaapkamer etc…….. Derek hoort het van een overledene, de mensen zijn totaal verbaasd. Juni 2009, vakantie moest opnieuw gepland worden in Augustus.

Bron en copyright RTL 4 Derek Ogilvie en Isabel Blanco

Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country aflevering 3 analyse
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country, analyse deel 4
Lees ook:Derek Ogilvie, terugblik analyses tot en met deel 5
Lees ook:Vanaf donderdag 7 mei: Family Circle. Derek Ogilvie RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie, Cross Country vanavond bij RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>