Toi toi toi voor X factor Jaap, Kelvin, Maaike en Dony

Update 28 mei 2010

De komende dagen staan volledig in het teken van onze grote zangkanjers. Tijd om opnieuw even een oproepje aan iedereen te doen om ze allemaal positieve energie te sturen en hun TOI TOI TOI toe te wensen in de komende dagen want reken maar dat ze het nodig hebben!! Dus meedoen met: ” Ik wens (naam) heel veel succes toe en dat het mag leiden tot een goed resultaat” en een kaars want dan weten we zeker dat ze onze positieve energie voelen.

 

X factor, vrijdag de halve finale en zaterdag DE finale (wie weet samen met Sieneke wordt het nog vechten om de kijkcijfers) hetzelfde wensen als hierboven voor jou kandidaat ” Ik wens (naam) heel veel succes toe en dat het mag leiden tot een goed resultaat” en een kaars want dan weten we zeker dat ze onze positieve energie voelen.

Vul ook de Poll in!!!!

 Dony

  Kelvin   Jaap

 Maaike

Toi toi toi allemaal enne geniet ervan zoals wij van jullie zullen genieten.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco en Generation-Phoenix

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen
Lees ook:WK voorspelling Jaap van den Bold
Lees ook:Nederland halve finale, Michael-Isabel-Jan op koers voorspelling
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?
Lees ook:Jaarvoorspelling Liesbeth van Dijk bij Shownieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>