Joran doet bekentenis EN IS OPGEPAKT!!!!!!!!

Joran doet bekentenis aan pokervriend door Bart Mos

Update 18.45

Toch mijn gelijk ?  Gisteren stond dit in een column van mij tot ergernis van velen (terecht hoor, het is bout, hard en ik wordt teruggefloten door Jan de Wit, en Michael van Ollfen dus heb ook de tekst aangepaast)

“Het kon niet uitblijven dat Joran niet bij Natalee is begonnen en ook zeker niet zou eindigen, het klinkt hard maar Joran heeft zich van zijn slechtste kanten al vaker laten zien op Aruba in vermeende verkrachtingszaken, drugs, de verdwijning van Natalee, het uitwijken naar Bangkok en daar als pooier meisjes aanbieden en tenslotte dit……………. Ook Nederland kent nu zijn eigen seriemoordenaar?”  (NB bron bekend bij redactie omtrent de gebeurtenissen op Aruba, er zijn enkele blogs en fora waar veel info over Joran te vinden is, uiteraard gaat veel over Natalee )

Mijn antwoord op Michael was, gevoelskwestie, voor Jan de Wit heb ik de column aangepast maar hoe ongenuanceerd het er ook staat, je mag me er op afrekenen, want dat is waar kan anders, het gevoel wordt sterker en sterker zeker nu. Dus voor diegene die me te fel vinden, mijn excuus daarvoor.
AMSTERDAM -  Joran van der Sloot heeft eerder deze week telefonisch waarschijnlijk erkend dat hij schuldig is aan de moord op de 21-jarige Stephany Tatiana Flores Ramirez, afgelopen zondag in een hotelkamer in Peru.

Dit melden diverse bronnen in de vriendenkring van Joran. De inmiddels naar Chili gevluchte Van der Sloot zou afgelopen dinsdag contact hebben gehad met een Nederlandse pokervriend. Aan hem zou Joran hebben verteld dat hij ‘iets ergs’ zou hebben gedaan.

Aanleiding voor de moord op Stephany zou Jorans ziekelijke behoefte aan media-aandacht zijn geweest. Het meisje werd zondag in Lima met messteken vermoord en werd gevonden in een hotelkamer. Die kamer stond op naam van Joran. Zondag was het precies vijf jaar geleden dat Natalee Holloway op Aruba verdween.

lees gauw verder op de Telegraaf

Lees ook:OM Aruba naar Peru voor zaak-Holloway
Lees ook:Robbert voelt aanwezigheid Stephany Flores…
Lees ook:Peter R. de Vries kopt weer in met Joran
Lees ook:Joran van der Sloot over Natalee Holloway, zondag RTL 5
Lees ook:Zaak Natalee Holloway: Patrick van der Eem de cel in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>