Gedragsregels deel 3

Wederom kunnen bepaalde lezers zich niet houden aan de gedragsregels en denken zich alles te kunnen permiteren op het op het blog. Daarom nog even de regels op een rij.

Iedereen is welkom laat dit duidelijk zijn maar:

Reageren onder een valse naam is NIET toegestaan;

Reageren mag slechts onder 1 IP;

Slechts 1 naam is toegestaan en deze moet voor mij te herleiden zijn, het kan zijn dat je van een emailtje krijgt met het verzoek om opheldering van het gebruik van een alias;

Reageren onder een niet traceerbaar ip is NIET toegestaan;

Reageren zonder geldig email adres is NIET toegestaan;

Voorts gelden de regels in de disclaimer van blog.nl en met betrekking tot reacties houdt dit in dat strafbare uitingen/beledigingen/smaad jegens wie dan maar ook worden verwijderd en worden aangepakt;

De vrijheid van meningsuiting kent regels waar ik me strikt aan hou dus ook aan overtredingen;

Blijf on-topic!!!!!;

Hou het netjes;

Discussies zijntot op zeker hoogte toegestaan echter respecteer de mening van een ander en beledig niet;

We kunnen elkaar onmogelijk allemaal even aardig vinden en dat hoeft ook niet, echter het blog is geen uitlaatklep om je grieven te uiten jegens een ander. Dit wordt dan ook niet toegestaan.

Lezers die ongegronde klachten (hetzij wegens het gebruik van een valse naam, identiteit of anderszins) indienen en mij betichten van het overtreden van regels die in strijd zijn met de wetgeving van Nederland zijn op dit blog niet meer welkom en krijgen en ban. Hun reacties worden allemaal subiet zonder vooraankondiging verwijderd. Reacties onder de noemer: “Schending van de privacy” worden op dit moment ieder afzonderlijk onderzocht op strafbare feiten, strafbaar is in ieder geval de onrechtmatige daad door onder valse voorwendselen mij en anderen in diskrediet te brengen. Het levert een aangifte op wegens smaad en laster, smaadschrift en wij (ik spreek uit meerderen) sluiten ook overige juridische stappen niet meer uit.

Reacties die in strijd zijn met bovenstaande regels worden zonder waarschuwing verwijderd. Ik bepaal zelf welke reacties er blijven staan ook al overvoer je me met berichten om iets te laten verwijderen of plaats je bericht op bericht. Hier gelden de regels van hoor en wederhoor indien nodig, echter ik bepaal in hoeverre dingen nog worden toegelaten op het blog. Laat dit duidelijk zijn.

Blogs worden door mij gemaakt op paranormaal.blog hierbij wordt geen enkele wet overtreden in Nederland en zeer zeker de privacy niet. Het gebeurd met instemming en bronvermelding als er een stuk wordt overgenomen. Mensen met een eigen praktijk zijn vrij om bij mij copy in te leveren voor plaatsing op het blog eveneens het aanleveren van stukken is altijd welkom. Ik toets op voorhand of iets geplaatst word of niet maar beslis dit zelf.  Ook het overnemen van stukken met bronvermelding is in Nederland toegestaan tenzij er geen toestemming voor is gegeven het stuk over te nemen. Klachten hierover worden op voorhand ongegrond verklaard omdat er geen privacy mee wordt geschonden, geen portretrecht en al zeker geen auteursrecht. Het overnemen van screenshots van mijn blog verbied ik eenieder omdat dit het auteursrecht schendt van mij en blog.nl

Ik geef geen waarschuwingen meer aan lezers die de regels overtreden maar ga direct over tot het verwijderen van berichten of het uitdelen van een ban.

Lees ook:Gedragsregels Paranormaalblog deel 2
Lees ook:Joran van der Sloot, versus Peru versus Natalee Holloway
Lees ook:Forum, nieuw op het blog, wekelijks een forum onderwerp
Lees ook:Forum, de stelling van deze week
Lees ook:Reiki, nog even het ontstaan en het wat het is

Geen reacties // Reageer