Joran van der Sloot, versus Peru versus Natalee Holloway

UPDATE, 16 juni a.s. extra uitzending SBS 6

Laten we eens wat filmpjes onder elkaar zetten over Joran:

 Joran checked in bij hotel met Flores

Het verhoor dat al bij de media lag voordat de officier van Justitie het had

 Van klaarhelder met dank aan Guido, Irene en Dutchtv

 Verklaring nummer zoveel over waar Natalee zou zijn.

Ook in Peru verklaard Natalee te willen vertellen waar Natalee is gebleven het echte verhaal over de FBI aanklacht met de moeder van Natalee begon op het blog van Michael van Olffen voordat de rest er over ging schrijven. Michael laat nog een ander stuk voor ons zien, je kunt het hier lezen.

Neemt niet weg dat we het nog steeds moeten hebben over die rechten van de mens, de beste ins en outs over die rechten zijn te vinden bij niemand minder dan Steven Brown de man die stevig ruzie heeft met Peter R. De Vries maar ook alles weet over hoe de wet in elkaar steekt, Steven gaat verder dan ik in zijn uitleg over de schending. Denk aan de ” uitlevering” de wetten van Strafvordering, er zijn al zoveel fouten stappen gezet dat een fair trial niet meer mogelijk is en in een land aangesloten bij de VN zou een rechter moeten concluderen, hoe krom ook, dat Joran vrijgelaten moet worden wegens schendingen en vormfouten.

Hoe moeten we hier nu mee omgaan? De wereld weet het maar jaagt de media na, een enkeling durft te stellen tot hier en niet verder omdat het een trial by media is.

We staan voor een dillema, natuurlijk moet je als bewezen is dat hij de moord heeft gepleegd op Flores niet dat hij feitelijk naar huis moet worden gezonden door vormfouten. En ja WIJ willen allemaal weten wat er met Natalee is gebeurd en hoe het toch komt dat heel Aruba het weet maar Nederland en de autoriteiten van Aruba hem steeds laten gaan. Weten zij waar Natalee is??? Denk goed na en je weet het antwoord, het is JA, echter men grijpt niet in omdat alles in de doofpot moet. Wat dat betreft heeft Jaap van den Bold gelijk!

En daar zitten we dan, te wachten op ” justice to be down” terwijl het helemaal niet meer kan feitelijk, enkel nog uitleveren aan Amerika ivm de afpersingszaak en van daaruit opnieuw beginnen met de zaak in Peru. Het zal wel niet gebeuren maar toch, dit wordt de grootste misser in de hele wereld als Joran op deze wijze veroordeeld wordt hoe we ook over hem denken en hem allemaal graag daar zien waar hij hoort, achter de tralies, maar dan wel op basis van een fair trial en niet via schending van elk denkbaar recht dat een verdachte nu eenmaal heeft………………..

Tot slot wijs ik iedereen op de gedragsregels van dit blog:

Wederom kunnen bepaalde lezers zich niet houden aan de gedragsregels en denken zich alles te kunnen permiteren op het op het blog. Daarom nog even de hoofdregels op een rij. En omdat we het niet hebben kunnen laten wordt het blog straks pas opengesteld voor verdere reacties eerst worden er een schoonmaakactie doorgevoerd door mij.

Iedereen is welkom laat dit duidelijk zijn maar:

Reageren onder een valse naam is NIET toegestaan;

Reageren mag slechts onder 1 IP;

Slechts 1 naam is toegestaan en deze moet voor mij te herleiden zijn, het kan zijn dat je van een emailtje krijgt met het verzoek om opheldering van het gebruik van een alias;

Reageren onder een niet traceerbaar ip is NIET toegestaan;

Reageren zonder geldig email adres is NIET toegestaan;

Voorts gelden de regels in de disclaimer van blog.nl en met betrekking tot reacties houdt dit in dat strafbare uitingen/beledigingen/smaad jegens wie dan maar ook worden verwijderd en worden aangepakt;

De vrijheid van meningsuiting kent regels waar ik me strikt aan hou dus ook aan overtredingen;

Copyright Isabel Blanco en Generation Phoenix

Lees ook:Joran van der sloot verdachte versus Peru versus Rechten van de Mens
Lees ook:Vader Joran van der Sloot overleden, Natalee Holloway unsolved?
Lees ook:Joran van der Sloot over Natalee Holloway, zondag RTL 5
Lees ook:Zaak Natalee Holloway: Patrick van der Eem de cel in
Lees ook:CNN:concerns about rights Joran van der Sloot started here on this blog

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joran van der Sloot, versus Peru versus Natalee Holloway

  1. Paul

    die Joran doet het goed he in de Bajes.Een of andere seniele meid trapt er wel in zodat Joran niet kan worden uitgeleverd .Die andere twee jongens die erbij waren op Aruba weten het ook.Die hebben hun auto de volgende dag grondig schoongemaakt van bloed enz enz.Joran heeft haar vermoord en snachts bij een hotel op het eind van het eiland een schop gehaald.En ze reden gedrieen naar een afgelegen plek om haar te begraven .EN DAT IS MIJN DENKWIJZE.

      /   Reply  / 
  2. Paul

    Ik denk dat Joran het zijn Vader op Aruba wel heeft verteld.Maar zijn Vader heeft daar over gezwegen en liep rond met de stress.Waar na Vader door hart stilstand is overleden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>