Open brief voor Joran van der Sloot en oproep voor zijn rechten en openheid

Passend in de oproepen om te blijven roepen dat Joran rechten heeft en dat fout op fout wordt gemaakt, en passend bij de lichtcirkel die voor de Pinksteren al op het blog stond voor de wereld een brief van Lammy voor ons allen die nog een hart hebben. De spirituele kant aan zet versus media gedruis en Trial by Media.

Brand een kaars voor Joran van der Sloot om hem tot inzicht te laten om met de volledige waarheid te komen. Velen van ons weten dat als je iemand wil helpen gedachten inderdaad krachten zijn!   Laten wij hem niet veroordelen, dat doen de rechters in Peru wel.

Open brief aan Joran van der Sloot.

Joran, In de ogen van veel, heel veel mensen ben jij al ter dood veroordeeld. Ik lees bv:  ze hadden hem bij de geboorte meteen de keel dicht moeten knijpen, een ander schrijft: ..dat hij mag branden in de hel (waar deze dan ook zou moeten zijn.)

Je bent niet alleen sensatie wereldnieuws geworden maar tegelijk ook  opgejaagd als wild na het spoorloos verdwijnen van Natalee en of dit nu wel of niet gerechtvaardigd is kan en mag ik niet beoordelen. Wat ik echter wel mag beoordelen is dat ik zeker weet dat jij jezelf in je eigen fantasieverhalen cq leugens hebt verstikt. Zal je hier ooit op eigen kracht uitkomen?

Joran, spreek voor eens en altijd een keer de waarheid. Je kunt je hele leven, en zelfs straks misschien  in een afschuwelijke gevangenis in Peru de rest van je leven in je fantasie op de vlucht gaan voor de waarheid …. maar niet voor je geweten.

Eens komt onherroepelijk de tijd dat je last krijgt van je geweten als je de waarheid blijft ontlopen.Misschien was het een ongeluk dat Natalee van de aardbodem deed verdwijnen en ben je in paniek geraakt? Dan geldt nog de volledige waarheid want die ben je schuldig aan de familie van Natalee.  Wat betreft de jonge vrouw Stephany Flores  in Peru, als jij als “man” een jonge vrouw dood slaat om de een of andere reden wees dan ook een “kerel” om dit toe te geven.

Joran, je vader is overleden en ik neem aan dat je om je vader hebt gegeven, de vaders, moeders en familieleden van de beide jonge vrouwen hielden ook van hun kinderen en deze ouders  hebben recht op de volledige waarheid.
Jij hebt vermoedelijk nooit hoeven te werken voor je zakgeld, misschien ben je te veel verwend geweest en heb je geen verantwoordelijksgevoel meegekregen maar volgens mij ben je een verschrikkelijk eenzaam persoon, maar zelfs dat mag niet de reden zijn om te liegen en fantaseren.  Maak schoon schip met je geweten en spreek de waarheid hoe gruwelijk die ook mag zijn!
 
Lammy, medium

p/s Dit onderwerp is te ernstig om allerlei verwensingen of scheldcanonades  te schrijven. Ik vraag om  wat menselijkheid. Laat het oordelen over aan de rechter. Dank je.

Copyright Isabel Blanco

Lees ook:OM Aruba naar Peru voor zaak-Holloway
Lees ook:Vader Joran van der Sloot overleden, Natalee Holloway unsolved?
Lees ook:Joran van der Sloot over Natalee Holloway, zondag RTL 5
Lees ook:Zaak Natalee Holloway: Patrick van der Eem de cel in
Lees ook:Joran doet bekentenis EN IS OPGEPAKT!!!!!!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>