Mediumvak is Vakmanschap

Mediumvak is Vakmanschap   

Bijna altijd wordt er gesproken over mensen met een ‘gave’, waarbij er aan wordt voorbijgegaan dat het ‘Mediumvak’, een echt vak is, net als alle andere beroepen. Ook voor het ‘Mediumvak’ geldt dat mensen zich verder kunnen ontwikkelen, technieken kunnen leren om het vak professioneel te beoefenen. Je zou het kunnen vergelijken met de sport – of de muziek branche. Binnen deze beroepen is er spraken van een ‘aanleg’, het is in de ziel  aanwezig (het DNA) maar ook de voetballer Maradonna heeft hard moeten trainen.

Vandaar de start van ‘Het MediumCollege’, Voor iedereen die echt professioneel met dit mooie vak aan de slag wil. De lessen worden gegeven volgens de Engelse methode, in een intieme en gezellige sfeer. Uiteraard moet er ook behoorlijk hard gewerkt worden.

Er komen verschillende disciplines uit het mediumvak aan bod. Hierbij kunt u denken aan psychic mediumschap, mental mediumschap, inspirerend spreken maar ook inhoudelijke vakkennis zoals de balans in het leven, integriteit en ethiek zijn onderwerpen waarover we zullen spreken.

De opleiding is opgesplitst in drie verschillende niveau ’s en een toelatingstraining. Waarbij het tweede en derde niveau zich richt op mensen die professioneel binnen de branche werken of willen gaan werken.

De opleidingen worden gegeven op drie verschillende locaties: Geel te België, Amersfoort en Harlingen.

Voor meer informatie: www.mediumcollege.nl

Privé Consulten:

Het is belangrijk dat je je tijdens een consult op je gemak voelt. Weet daarom dat niets onmenselijk is, er nooit een oordeel gevormd zal worden over de keuzes die iemand maakt of gemaakt heeft en dat alle informatie die op tafel komt de ruimte nooit zal verlaten. Wel adviseer ik altijd een goede vriend of vriendin mee te nemen. Twee horen meer dan één en het is fijn als een vertrouwd persoon aanwezig is bij de terugreis en dat er gezamenlijk nagepraat kan worden over het consult. Als advies geef ik aan dat het voor uzelf fijn is om de vragen die u eventueel heeft van te voren even voor u zelf op papier te zetten. Het consult start ik als psychic medium en vervolg daarna met een mental consult (contact met een overledenen) U hoeft tijdens dit consult niets te zeggen en bijna altijd worden uw vragen al beantwoord. Mochten nog niet alle vragen beantwoord zijn dan is er aan het einde van het consult de ruimte om deze alsnog te stellen. Je hoeft geen foto’s mee te nemen, wij werken liever zonder.

Voorspellingen:
Kunen wij als mediums en paragnosten, antwoord geven op brandende vragen over je toekomst? Ja, maar wij zien alleen datgene dat in het lot vastligt voor een periode van ongeveer 7 jaar. Als je bij ons een privé-consult boekt dan zal ik zo eerlijk mogelijk je een advies voor je toekomst geven. Wij zien de goede tijden maar ook ‘de hobbels in het wegdek en deze zal ik zo secuur mogelijk verwoorden.  Wij zullen trachten u te helpen  de verbanden van uw leven te laten zien.
Contact met overledenen:
In een privé-consult maken wij als Mediums contact met dierbare overledenen: dat kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. Hoewel je ze fysiek niet meer kunt zien, willen ze je toch laten weten dat ze nog steeds dichtbij je zijn. Ze willen je ook helpen in je verdere leven. Je zult bewijzen krijgen over hun relatie met jou, informatie over hun karakter, over specifieke voorwerpen van de persoon in kwestie en over bepaalde herinneringen. Het contact wordt vervolgens afgesloten met een advies of een boodschap voor je.
 
Voor meer informatie: www.mediummarisa.nl, www.mediumlinda.nl, www.mediumsonja.net

Bent u geïnteresseerd in een demonstratie mediumschap, een huiskamersessie of een lezing bezoek dan ook de website voor meer informatie.

Lees ook:Bezoek Paraview in Hilversum
Lees ook:Online consulten worden steeds belangrijker
Lees ook:De Akasha Kronieken; boek van de ziel…
Lees ook:Praten met dieren gebeurt alleen op tv
Lees ook:Eerst zien dan geloven

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mediumvak is Vakmanschap

 1. ERIC NAEYAERT

  Reeds gedurende enkele jaren ijver ik voor een kwaliteitslabel voor paragnosten en mediums

    /   Reply  / 
 2. Linda Bolman

  Die is er al meneer Naeyaert al sinds 2007 in Nederland en nu ook sinds 2009 in België.

  warme groet.

    /   Reply  / 
 3. ERIC NAEYAERT

  Ik ijver sedert enkele jaren voor een eigen kwaliteitslabel, vrij van alle smet en vriendjespolitiek. Zoals er verschillende opleidingen zijn, zo zijn er ook verschillende instanties. Ik kom vooral op tegen malafiede medewerkers, die het tussen de soep en de patatten doen, op de onbetrouwbare 0900 lijnen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>