Ballast loslaten? Jassentechniek proberen.

Balans nodig? De Jassentechniek al geprobeerd?

Het is tijd voor rust en deze techniek is de moeite waar om te bestuderen. Zit je vast in werk/relatie of ben je moe dan is het tijd deze techniek te proberen!!

De Jassentechniek van Hans kan een hoop voor je betekenen. Hans zal binnenkort columns voor het blog gaan schrijven om ons te leren onze jassen uit te trekken.

Het kost minder moeite dan je verwacht om het belastende verleden los te laten!

Kent u dat? Het gevoel dat u niet vooruit komt, in cirkeltjes draait of tegen de stroom in zwemt? Oververmoeid en futloos bent, onverklaarbare klachten hebt? Natuurlijk gaat u dan eerst naar de huisarts en misschien is de Jassentechniek daarnaast ook wel iets voor u.

Wat is de Jassentechniek?


De Jassentechniek is een erkende behandelmethode waarmee u in korte tijd een enorme hoeveelheid ballast los kan laten. Ons fysieke lichaam wordt hierbij vergeleken met een kapstok waaraan onze ballast hangt in de vorm van jassen. Zo is er bijvoorbeeld de verbindingenjas, die bestaat uit alle beperkende energetische verbindingen die wij met onze omgeving hebben en die onze bewustzijnsgroei nu remmen. De traumajas bestaat uit alle onverwerkte emoties, gekoppeld aan voor ons traumatische gebeurtenissen. Of de projectiejas, bestaande uit alle negatieve micro-, meso- en macroprojecties die uzelf of anderen op u geprojecteerd hebben zoals haat, jaloezie, twijfel, afgunst en onzekerheid. En wanneer er teveel jassen aan een kapstok hangen, ziet u de kapstok niet meer. U ziet niet meer wie u echt bent, wat bij u past en wat u daadwerkelijk voedt in het leven.

Wat doet de Jassentechniek met u?

Dat is bij iedereen verschillend. Na het uittrekken van de jassen wordt de een duidelijk fitter en ervaart de ander een intens gevoel van vrijheid. Opvallend is wel dat veel mensen na het loslaten van hun ballast beduidend beter in hun vel zitten.

Wilt u ontdekken of de jassentechniek iets voor u kan betekenen? Dan kunt u gratis online een paar jassen laten uittrekken!

*De jassentechniek is ontwikkeld door Hans de Waard. Kijk voor meer informatie op www.jassentechniek.nl

Het boek Jassentechniek is nu te bestellen via deze site. Vanaf de eerste week september 2009 is deze ook in de boekhandel verkrijgbaar. Een prachtig kado voor iedereen die ballast wil loslaten.

In dit boek vind je alle achtergrond informatie over de ballast die wij met ons dragen en het Spelbord van het Totale Leven. Achterin het boek zit een CD met Jassentechniek sessie. Met behulp van deze sessie kun je zelf een groot aantal jassen uittrekken.

Het boek inclusief CD kost €19.95
Uitgeverij A3 boeken. ISBN 978 90 77408 66 7

Wil je dit boek bestellen klik dan hier! (Extra verzendkosten € 2.20)

Over Hans de Waard

Hans de Waard is paramedicus, ontwikkelaar, coach, trainer en auteur. Hans is het voorbeeld van de hedendaagse spirituele man. Hij is sterk, authentiek en creatief, en durft aan de anderen kant met de nodige zelfspot over zijn eigen ontwikkelpunten te praten. Zijn passie is mensen te ondersteunen en stimuleren om vol in hun eigen kracht, met vertrouwen en moeiteloos door het leven te gaan. Dit doet hij vanuit zijn 25 jaar lange ervaring als ontwikkelaar en trainer van diverse alternatieve behandelingsmethoden.

Lees ook:Moeite met loslaten? Volg de vernieuwde Jassentechniek workshop…
Lees ook:De hal als welkomstplek voor je gasten
Lees ook:Nieuw boek Hans Stolp: ‘Onze levensopdracht’…
Lees ook:Bewust worden van wat eigen is…
Lees ook:De Vierde Dimensie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>