Fourth Sense Nieuwsbrief:

Fourth Sense Nieuwsbrief:

Het is weer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is verzonden. FourthSence heeft momenteel even een time-out.

Wij hopen na de zomervakantie weer actiever te worden met evenementen en zeker in Oktober weer een Open Your Mind Symposium te organiseren.

Wij doen nog even niets maar onze collega’s wel. Op 1 mei a.s. kan je naar het Nexus Conference. Hieronder vind je alle informatie over dit congres.

Vriendelijke Groeten van het FourthSence Team

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten via [email protected]
NEXUS Conference

Het Australische tijdschrift NEXUS Magazine, dat al bestaat sinds 1987, wordt uitgegeven door Duncan Roads. In NEXUS Magazine worden veel gelijksoortige onderwerpen als in Frontier Magazine gepubliceerd, alhoewel er wat meer de nadruk ligt op gezondheid en achtergronden van de politiek. Oorspronkelijk als klein Engelstalig tijdschrift opgestart in Australië kreeg het snel een Engelse (Europese) en een Amerikaanse versie. Ondertussen wordt het in vele talen vertaald en uitgebracht, waaronder Kroatisch, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Japans, Pools, Roemeens, Russisch en Servisch. Door deze verschillende edities heeft NEXUS Magazine wereldwijd een enorm bereik opgebouwd. De totale oplage ligt nu ruim boven de 200.000 exemplaren. NEXUS Magazine organiseert op regelmatige basis conferenties in Australië, en zo nu en dan ook in Nederland. We zijn blij dat op 1 mei a.s. de volgende NEXUS Conferentie in Amsterdam is gepland en mede georganiseerd wordt door Frontier. Alhoewel deze conferentie slechts 1 dag beslaat, belooft het weer een interessante dag te worden met acht Engelstalige sprekers: Jim Humble, Andre Douzet, Marcus Allen, Bert Janssen, Laura Knight-Jadczyk, Harry Oldfield, Nick Pope en Andy Thomas. Jim Humble zal spreken over MMS en hoe dit produkt ontstaan is. Later op de avond zal hij na de Nexus Conference voor een groep geïnteresseerden een workshop geven, hiervoor geldt een toeslag. Meer informatie volgt, dus houdt de website www.nexusconference.com in de gaten.

De andere sprekers zullen er eveneens voor zorgen dat u veel inspiratie zult opdoen tijdens de komende NEXUS conferentie op 1 mei a.s. in het Geert Groote College in Amsterdam.

Locatie Nexus Conference:

Zaterdag 1 mei 2010
Geert Groote College
Fred. Roeskestraat 84, Amsterdam

Sprekers:

Jim Humble  MMS (Miracle Mineral Supplement)

Tijdens een trip door de jungle van Afrika heeft Jim Humble in 1997 het basisingredient ontdekt van wat nu het Miracle Mineral Supplement heet. Hij had een aantal flesjes ‘stabilized Oxygen’ meegenomen om vervuild rivierwater veilig te kunnen drinken omdat hij via eerdere onderzoeken al had vernomen dat dit alle ziekteverwekkers in het water zou doden. Na zoveel jaren onderzoek kwam Jim Humble er achter, waarom gestabiliseerde zuurstof zo effectief was in een aantal malaria gevallen. Het had niets met zuurstof te maken, maar met minieme hoeveelheden chloor dioxide. Jim’s product werd door de gezondheidsinstantie van een Afrikaans land getest en goed bevonden. Jim zal een lezing geven over MMS. Later op de avond zal hij na de Nexus Conference voor een groep geïnteresseerden een workshop geven, hiervoor geldt een toeslag. Meer informatie volgt, houdt de website www.nexusconference.com in de gaten.

Andre Douzet

ook wel de levende Indiana Jones genoemd, komt de bezoekers exclusief een primeur brengen over zijn zoektocht naar de Heilige Graal en vertelt over zijn laatste ontdekkingen m.b.t. tot de mysterieuze priester Saunière van Rennes-le-Château.
Andre Douzet is een Franse onderzoeker en auteur van verschillende boeken in de Franse taal. Daarnaast heeft hij drie Engelse titels op zijn naam staan. Andre Douzet blijft een van de grootste onderzoekers wat betreft het Rennes-Le-Chateau genre.

Marcus Allen (GB) The Apollo Moon Landings – Fact or Fiction?
In Engeland is Marcus Allen uitgever van NEXUS Magazine, dat hij in 1994 in Europa introduceerde. Marcus zal over de maanlandingen spreken, die onderdeel zijn van een aantal onderwerpen waar een “taboe” op rust, die hij heeft onderzocht en waarover nieuwe vragen rijzen, die nog steeds afdoend beantwoord moeten worden.

 

Bert Janssen (NL)    2012: Welcome to the Hall of Mirrors

Bert Janssen is een prijswinnende schrijver, onderzoeker en een motiverende presentator. Zijn belangstelling voor de kracht van vormen, gedaanten, harmonie en geometrie hebben hem in de geheimzinnige wereld gebracht van de kwantum wetenschappen, graancirkels en geheime plaatsen. Hij reist over de gehele wereld om deze onderwerpen te bestuderen, te fotograferen en om er lezingen over te geven. Hij heeft drie prijswinnende documentaires gemaakt en drie boeken geschreven, waarvan er twee over het graancirkel raadsel gaan.

Laura Knight-Jadczyk (F)  The Cassiopaean Experiment & Disclosure: A Deeper Perspective

Een geschiedenis over het probleem van onthullingen; waarom het waarschijnlijk geen ECHTE onthulling zal zijn; waarom het Cassiopeia Experiment als gevaarlijk werd beschouwd door het PTB en wat betekent dat voor de toekomst van de mensheid: Uitroeiing of Evolutie? Laura Knight-Jadczyk, historica en schrijfster van meer dan 13 boeken, is de vrouw van de bekende theoretische natuurkundige Arkadisuz Jadczyk, een van ’s werelds weinige experts op het gebied van hyperdimensionale natuurkunde. Laura’s geschiedkundige en wetenschappelijke benadering van het paranormale leidde tot het Cassiopeia Experiment beschreven als bewuste, kritische superluminerende communicatie.

Harry Oldfield (GB) – Harry Oldfield’s Invisible Universe

Harry Oldfield is een wetenschapper en uitvinder wiens terreinen van geslaagde ontwikkelingen het zichtbaar maken van energievelden met computers beslaan via verhoging van de beeldvorming van microscopen tot instrumenten, die de speciale eigenschappen van kristallen toepassen. Een van de voornaamste ontwikkelingen van Harry betrof het foto-beeldvormingssysteem, dat het menselijke energieveld (aura) zichtbaar maakt. Dit werd bekend als PIP, een afkorting van Polycontrast Interference Photography (Veel Contrast Interferentie Fotografie).

Nick Pope (GB) – The Rendlesham Forest Incident

Nick Pope leidde het UFO project van de Britse Regering bij het Ministerie van Defensie. Hoewel in eerste instantie sceptisch, overtuigden zijn onderzoeken betreffende het UFO fenomeen en toegang tot geheime overheidsdossiers hem er van, dat de voorvallen enorme nationale veiligheid en defensie kwesties naar voren bracht, speciaal waar de getuigen militaire piloten waren of waarbij UFO’s op radar werden gevolgd. Nick besteedde ook aandacht aan andere raadsels, zoals buitenaardse ontvoeringen, graancirkels en geesten.  Hij zet zijn research nu als gewoon burger voort en wordt erkend als een toonaangevende autoriteit op het gebied van UFO’s, het onverklaarbare en samenzweringstheorieën. Hij publiceert veel in de media, geeft over de gehele wereld lezingen en trad op als raadgever en medewerker aan vele televisie documentaires.

Andy Thomas (GB) Hidden Agenda

Andy Thomas is een van Engelands meest producerende schrijvers en sprekers over onverklaarde mysteries. Andy is de schrijver van zeven boeken, waarin het onverklaarbare wordt onderzocht met inbegrip van ‘The Hidden Agenda” dat in de zomer van 2009 werd uitgegeven. Als druk bezet spreker staat Andy bekend om zijn sensationele lezingen over het onverklaarde en wereldwijde doofpot praktijken.

Verder: Workshops, informatiestands, Frontier Boekenstand, en presentaties.

De lezingen worden gepresenteerd in het Engels en worden niet vertaald.

 

Toegangskaarten voor de Conference zijn tot 15 april 2010 voor € 50,00 te bestellen. Voor de aansluitende workshop van Jim Humble geldt een toeslag van 20,-

Voor aanmelding of voor meer informatie, telefoneer, schrijf of email naar

Frontier Bookshop – NEXUS Magazine,

Leliegracht 42,

1015 DH Amsterdam,

 tel: 020 330 9151
fax: 020 330 9150

email: [email protected]
website: www.nexusconference.com

Lees ook:Kleurrijke figuren uit de wereld van Harry Potter…
Lees ook:Staya Erusa, Ronald Jan Heijn
Lees ook:Ezra en Eddie spelen in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’…
Lees ook:Nederlandse vertaling van ‘Harry Potter and The Cursed Child…’
Lees ook:Paraview magazine: nieuw jasje, nieuwe opzet…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>