Nieuwsbrief Ellen Scheffer

Nieuwsbrief Ellen Scheffer

Mijn nieuwe boek:

‘Zelfdoding in het Licht van de Ziel’.

Inmiddels is het boek al bij veel mensen terechtgekomen en heb ik gelukkig heel goede reacties gekregen. Op mijn website kun je in het gastenboek kijken als je benieuwd bent naar (een aantal van) deze reacties.
■ Als je het leuk vind kun je op mijn website onder publicaties ook een radio-interview beluisteren dat tweede paasdag werd uitgezonden door Almere-Stad radio. Het was een heel plezierig interview met iemand die zelf op spiritueel gebied van alles onderneemt en een eigen praktijk heeft. Je kunt het ook via de link www.ellenscheffer.nl/SWF/Ellen_Scheffer_op_Almere-stad_radio.mp3. beluisteren.
■ In het julinummer van het blad Paravisie komt een interview van vier pagina’s over het boek te staan . Paravisie is een blad dat best veel gelezen wordt en ook in de supermarkt te koop is.

Veel mensen hebben het boek als aanrader op hun eigen website gezet of opgenomen in een nieuwsbrief of discussieforum of iets dergelijks. Daar ben ik hen heel dankbaar voor. Het is fijn om te merken dat mensen echt iets voor het boek willen doen omdat ze het belangrijk vinden dat het onder de aandacht wordt gebracht. Ook ben ik gevraagd voor een paar lezingen. Data daarvan zijn nog niet bekend.

Er zijn de nodigie recensie-exemplaren aangevraagd die nog moeten uitmonden in een recensie. Dat duurt altijd wel even bij de pers. Als je iets tegenkomt hoor ik het graag. Je wordt niet altijd op de hoogte gebracht als iets gepubliceerd wordt.
■ Ergens begin volgend jaar zijn Rinus, de uitgever en ik van plan om een symposium te organiseren naar aanleiding van het boek. Uiteraard houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen daaromtrent.
■ Ander nieuws, in verband met mijn boek ‘Vederlicht’.

Ik ben gevraagd om een lezing te houden op een symposium dat georganiseerd wordt door de Vereniging voor Gidscontact die een jaar bestaat. Dat zal dus voor een publiek zijn dat zeer geïnteresseerd is in het contact met gidsen. Lijkt me erg leuk. Het symposium wordt gehouden op 2 oktober. Ik houd jullie op de hoogte.

‘Vederlicht’ heeft tegenwoordig ook een eigen website: www.vederlicht.eu
■ Workshops:

Mijn nieuwe workshop ‘Licht op je Levenspad’ heb ik dit weekend voor het eerst gehouden. De reacties waren uitstekend. 31 juli/1 augustus geef ik deze workshop nog een keer. 12 en 13 juni is de verdiepingsworkshop voor mensen die al eens een workshop bij mij hebben gevolgd. Er kunnen nog twee mensen meedoen. 23 en 24 september is er weer een workshop ‘in contact met je gids’. Ergens eind augustus geef ik deze waarschijnlijk ook nog op een andere lokatie: in Emst op de Veluwe. Ik heb nog geen verdere informatie, die krijg ik t.z.t. als het doorgaat. Kijk maar even op de agenda op mijn website. (onderaan de pagina over de workshops klikken)

 
29 april ga ik op vakantie naar Italië. Uiterlijk 26 mei ben ik weer thuis. Ik zal af en toe mijn mail wel bekijken, dus je kunt wel mailen, maar het kan even duren voor je antwoord krijgt.

Ik wens iedereen een prachtig voorjaar en eventueel een fijne meivakantie!

Hartelijke groet, Ellen
www.ellenscheffer.nl; www.zelfdodinginhetlichtvandeziel ; www.vederlicht.eu

Lees ook:Zelfdoding in het licht van de Ziel door Ellen Scheffer
Lees ook:Scarf je eigen skull…
Lees ook:Krijn Koetsveld workshop op 12 december 2009
Lees ook:Krijn Koetsveld workshop op 12 december 2009
Lees ook:Carf je eigen schedel bij Manus…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>