Kosmos Nu, 10-10-10 speciale dag!!!

Lieve allemaal,

De afgelopen maanden lijkt alles steeds sneller te gaan, voelen jullie dat ook? De tijd gaat sneller, de dagen vliegen voorbij, maar ook de bewustzijnsgroei gaat razendsnel. (soms zo snel dat je er hoofdpijn van krijgt, of hartkloppingen…het gevoel dat je teveel koffie hebt gedronken?)
Groei…gaat soms gepaard met groeipijn en groeipijn heeft vele gezichten!

Steeds meer van ons eigen licht – ons zielenlicht – maakt onderdeel uit van ons dagelijkse bestaan, en vaak zorgt dat voor verwarring…die verlichting waar we naar streven en soms hard voor hebben gewerkt, hoe gaan we daar mee om?
Verlichting…oei, dat is een zwaar woord…dat is toch bedoeld voor Boeddha? Voor Jezus? Voor Ghandi en andere spirituele grootheden?

Is dat de verwarring die je voelt? Mag je jezelf wel verlicht noemen? Of ben je dan wel héél eigenwijs?
Maar verlichting..is dat niet gewoon de toename van het licht? En is dat licht niet gewoon jij…jij als geheel? En dat je cellen steeds meer ruimte maken voor het licht van je ziel? Dat verlichting dus niet meer of minder is dan de toename van jezelf?

Verwarring…duidelijkheid…verlichting…groei….i am that i am that i am….

Dit en veel meer gaan we op 10-10-10 bespreken en integreren en voelen met Krijn Koetsveld! Op een plek waar velen van jullie al een dag met Krijn hebben doorgebracht, in de Ruimtela in Houwerzijl!
Omdat de opzet tot nu toe erg goed bevallen is doen we het wederom op dezelfde manier…de ruimte is open om 11.30 en we zullen de dag wederom eindigen om een uur of 21.00…en dus zullen we ook weer samen een heerlijke (biologische) maaltijd eten.

De dag zal 111 euro gaan kosten.
Er zal nog een mailing volgen over de invulling van de dag, maar bij deze wil ik iedereen graag de gelegenheid bieden om alvast een plaatsje te reserveren, want plaatsen zijn natuurlijk beperkt.

Hele fijne zomer allemaal en tot gauw!!
Liefs,
Inge

Copyright o.a. Klaarhelder en derden

Lees ook:Kosmos nu: 2012 “The codes of Enoch reviewed door Krijn Koetsveld”
Lees ook:Nieuwsbrief Kosmos nu
Lees ook:Kosmos.nu: Verlangen jullie ook zo naar de lente?
Lees ook:2012 workshop: “The codes of Enoch reviewed” door Krijn Koetsveld
Lees ook:“Ik krijg nog steeds rillingen als ik er aan terugdenk”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>