Char: Ogilvie flest de boel

Het medium Derek Ogilvie gaat uiterst onzorgvuldig met geesten om. Die beschuldiging uit Char Margolis, een collega-medium van Ogilvie. ‘Ik krijg van de andere zijde ernstige klachten over Derek.’

‘Ik heb Derek altijd gewaardeerd’, zegt Char. ‘Maar wat ik de geestenwereld nu over Derek hoor vertellen, daar lusten de honden geen brood van.’

Tijdens een reading in de Theaterfabriek vertelde Ogilvie een vrouw die zojuist haar moeder had verloren dat die ‘op een mooie plaats was, samen met haar geliefden’. Ogilvie had bovendien een boodschap voor de vrouw. ‘Zeg mijn dochter dat ik trots op haar ben, en in liefde naar haar kijk. Zeg haar en haar man dat ze met hun tweeën blijven vechten voor hun gezin.’

‘Diezelfde geest bezocht mij enkele uren na de uitzending’, aldus Char. ‘Ze was duivels. Dat ze op een gelukkige plek was, dat klopte, maar warme gedachten voor haar dochter had ze allerminst.’

In werkelijkheid had de vrouw tegen Ogilvie gezegd dat haar dochter ‘een ijskoud materialistisch kreng’ was, die al een half uur na haar overlijden contact opnam met een juwelier, en vroeg of die de sierraden van haar moeder wilde taxeren.

‘Het allerergste was nog die kul over het redden van haar gezin’, had de overledene verteld. ‘Ik zei Derek dat hij mijn schoonzoon moest zeggen dat hij zich zo snel mogelijk de benen moest nemen. Verlaat dat valse loeder! Zoek een echte vrouw! Maar dan komt die oplichter met zo’n zoetsappig verhaaltje over vechten voor je gezin. Bah.’

Een andere geest die Char bezocht klaagde dat Ogilvie niet serieus wilde overbrengen op wat voor manier hij om het leven was gekomen. Het was de verongelukte vader van een dochter, die Ogilvie vroeg hoe het met hem ging, en het antwoord kreeg dat hij zich schuldig voelde.

‘Onzin’, aldus de dode vader tegenover Char. ‘Ik ben niet verongelijkt, maar om het leven gebracht door mijn zogenaamde zakenvriend. Die ensceneerde vervolgens een ongeluk. Toen ik dat Ogilvie vertelde, begon hij te leuteren dat ik me ergens in het hiernamaals schuldig zit te voelen. En dat tegenover mijn dochter!’

Dat Derek Ogilvie een ordinaire oplichter is wil er bij Char niet in. ‘Ik houd het erop dat Derek last heeft van een verstopte chakra’, zegt de spiritiste. ‘Maar dat neemt niet weg dat dit gewoon niet kan. Als mensen met vragen over overleden geliefden bij je komen, dan kun je ze toch niet zomaar wat op de mouw spelden? Dat is volkomen respectloos.’

Bron

Lees ook:Vanaf donderdag 7 mei: Family Circle. Derek Ogilvie RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie neemt plaats van Char in
Lees ook:Derek Ogilvie, Cross Country vanavond bij RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie is niet van de buis te slaan
Lees ook:Derek Ogilvie is niet kapot te krijgen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Char: Ogilvie flest de boel

 1. lorenda

  Beste char, Dat jij niet tegen je verlies kan in nederland en het af moet leggen van derek is niet erg mits je maar fatsoenlijk blijft ten opzichte van elkaar. Hopelijk wordt jij dat ook weer als je dat inzicht weer krijgt. Wel heb ik een vraag over mij zelf
  Wij ons gezin zit met nogal financiele problemen kunt u ons zeggen hoe dit afloopt????. Graag tot wederhoor. Agneta.

    /   Reply  / 
 2. Wouter

  Beste Char,

  U heeft helemaal gelijk, Ogilvie is een oplichter. Maar dat bent U ook. En alle andere paranormalen.

  Toedels,

  Wouter

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>