Hulp en troost voor streekbewoners in nieuwe serie Derek Ogilvie

Binnen kleine gemeenschappen, buiten de grote steden, werkt een groot verlies van een familie door op het buurtgevoel en de saamhorigheid van plaats- en streekgenoten. De mensen kennen elkaar vaak en de verhalen die naar boven komen, zijn soms ook bekend uit de krant, de kroeg of van de straat. Met dit gegeven doet Derek een reeks intieme readings in buurthuizen, schoolaulas of gymzalen, waar ongeveer honderd buurtbewoners bij aanwezig zijn. Naast de bijeenkomsten komt Ogilvie ook bij mensen thuis voor uitgebreide familie thuis readings en schiet hij te hulp wanneer er niet gecommuniceerd kan worden met een kind.

Uitzending RTL 4: wekelijks, vanaf donderdag 21 oktober, tussen 21.30 en 22.30 uur.

Persbericht RTL

Lees ook:Officiële Derek Ogilvie Fanclub gelanceerd
Lees ook:RTL 4 vanavond 21.30: Derek Ogilvie is terug en hoe!
Lees ook:Derek Ogilvie terug bij RTL 4 in nieuwe serie!
Lees ook:Derek Ogilvie Cross Country deel 2 analyse en unieke beelden!
Lees ook:Derek Ogilvie deelt uit in Nijverdalse wijk De Blokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>