Droevig nieuws voor Derek Ogilvie

Na weken van zware readings veel reizen en promotie werk verheugde Derek Ogilvie zich er erg op om lekker uit te rusten in Cyprus. Helaas begon Derek’s vakantie niet erg leuk.
Eerder vandaag Tweete Derek: “I guess Tweets are for good news but also for bad. Beryl my cat has passed away. She was so loving and a great friend. I will miss her.
Look after those you love and cherish every moment.”
We leven met je mee Derek, sterkte!!

Lees ook:Derek Ogilvie op RTL 4 de uitzending
Lees ook:Drukke tijden voor Derek Ogilvie
Lees ook:Derek Ogilvie met Ushi & Dushi
Lees ook:Aliens twitteren ook??
Lees ook:Derek Ogilvie in de ogen van de kritische kijker

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Droevig nieuws voor Derek Ogilvie

 1. alma

  I’m so sorry that your cat died.
  Ik know how you feel.

  Sterkte

  [email protected]

    /   Reply  / 
 2. jack de lepper

  hoi derreck ik ben jack de lepper ik woonverziening boschkens
  ik heb autisme kun je voor mijn iets betekenen voor mijn
  ik heb heel veel pijn in mijn hoofd ik heb weining mensen die bij mijn komen wilt u mijn mailbokx benaderen of telefonish kan ook
  ik ben gescheideiden veel meegemaakt ik kan niet zo veel praten wilt u mijn helpen groetjes jack dan leg ik nog meer uit wat er is gebeurd 064785932

    /   Reply  / 
 3. Ignis

  Misschien kan hij nu contact leggen met zijn kat…

    /   Reply  / 
  1. Rob

   Kan Derrek alleen met overleden mensen communiceren? Hij kan toch ook met gehandicapten/ baby’s etc communiceren (die niet kunnen praten etc.)

   Misschien dat hij idd met z’n dode kat kan communiceren. Als je dat met baby’s en overledenen kan, kan dat vast ook met een dier waar je zo hecht mee bent geweest en een band hebt op gebouwd.

   Volgend jaar wordt dat zijn nieuwe programma! Dat voorzie ik

     /   Reply  / 
 4. s debipersad

  hi derek hope you fine. i hope you can contact me.
  than we can talk. in privte

    /   Reply  / 
 5. Johan

  Respect voor Derek Ogilvie! Hij komt mij erg sympathiek over.

    /   Reply  / 
 6. Josien

  Wij zijn in Amsterdam naar een show van Derek oglivile geweest en zijn het allemaal met elkaar eens allemaal nep.

    /   Reply  / 
 7. sandra

  hoi, ik ben een paar jaar geleden ook geweest, het eerste wat mij opviel was, hoe wanhopig het publiek is, echt wanhopig, als hij maar zei een blaauwe volkswagen die kapot is aan de handrem, ( dat was bij mij ook zo) stak toch zeker 20 mensen hun vingers op, ik deed het niet.ik observeerde meteen, dan gaat hij verder , er staat een man, ja dat kan ik ook nog plaatsen,en zo gaat hij verder,einde het verhaal wat ze niet op tv laten zien is zo is mijn ervaring geweest; die boodschap was voor mij en niet voor jouw, je heb het bericht tegen de verkeerde gezegd, zware discussies na de afloop, ja het is uitgezonden, maar de wanhoop niet, weet je wat hij voor de uitzending zei: in nederland zijn vrouwen vaak zwanger zonder dat ze het weten, bijna iedere vrouw heeft een overleden kind in de spirituele wereld.
  ik ben er naar toe geweest naar aanleiding van mijn dochter, zij ziet wat echt is en nep is, en ze zei hij is echt, hij doet het net zoals ik, ze vind alleen de lasten van de overleden persoon zo zwaar, ja het is een kind. wat ik uit mijn perspectief alleen kan zeggen is het volgende: de sfeer was gespannen, kan de doden voelen en soms zien, ze zien er gewoon uit zoals jij en ik, behalve wanneer ze door een muur of personen doorheen lopen dan weet ik o, het is een overleden persoon, maar zeggen niet veel, ze kijken alleen raar op als ik ze kan zien, en toch blijf ik steeds schrikken. mijn vraag aan derik zou zijn: ga eens langs het ziekenhuis, die plaaats mijd ik, ik wordt erook ziek van, ik zie zwarte energie al buiten het ziekenhuis en moet meteen mijn instelling veranderen, zo van ik kom hier voor een doel en niet voor julie dus laat me erdoor………….

    /   Reply  / 
 8. diny

  hallo,ik vind dat je iedereen in zijn waarde moet laten,en de dingen die hij ziet en hoort heeft hij niet van andere door gekregen,dat weet vaak alleen de persoon zelf waar het omgaat mijn kleinzoon heeft ook een probleem en ik hoop van harte en uit het diepste van mijn hart dat hij hem kan helpen.
  want ik vind het sneu voor het jochie.

  een bezorgde oma

    /   Reply  / 
 9. Iris

  Derek Ogilvie is awesome!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>