Officiële Derek Ogilvie Fanclub gelanceerd

Leuk nieuws, er is nu een officiële fanclub voor Derek Ogilvie.
Derek schreef gisteravond: “Congratulations to everyone involved with making Official Derek Ogilvie Fanclub website which went live tonight. It looks brilliant!”
De site voor Derek, is gelanceerd vlak voordat zijn nieuwe serie komende Donderdag op TV komt.

In zijn nieuwe programmaserie trekt het medium naar verschillende streken in Nederland, waar hij met uiteenlopende readings zoveel mogelijk mensen hulp en troost hoopt te bieden.

Met de camper doet hij onder meer het Westerkwartier in Groningen, de Betuwe, Twente, de kust en de Drechtsteden aan. Ogilvie loopt in eerste instantie spontaan een willekeurige straat in. Wat voelt hij op zo’n moment en hoe reageren de mensen die hij aanspreekt op zijn directheid en zijn verbluffende kennis van specifieke feiten? Derek bezoekt dit seizoen ook mensen thuis die in of dicht bij het nieuws hebben gestaan, zoals de nabestaanden van het familiedrama in Zwijndrecht, de betrokkenen van het Koninginnedagdrama en de naasten van Sugar Lee Hooper.
Binnen kleine gemeenschappen, buiten de grote steden, werkt een groot verlies van een familie door op het buurtgevoel en de saamhorigheid van plaats- en streekgenoten. De mensen kennen elkaar vaak en de verhalen die naar boven komen, zijn soms ook bekend uit de krant, de kroeg of van de straat. Met dit gegeven doet Derek een reeks intieme readings in buurthuizen, schoolaula’s of gymzalen, waar ongeveer honderd buurtbewoners bij aanwezig zijn. Naast de bijeenkomsten komt Ogilvie ook bij mensen thuis voor uitgebreide familie thuis readings en schiet hij te hulp wanneer er niet gecommuniceerd kan worden met een kind.

De nieuwe fan site kan je hier vinden:

http://www.derekogilviefanclub.com/

‘Derek Ogilvie’, vanaf donderdag 21 oktober om 21.30 uur bij RTL 4

Lees ook:Hulp en troost voor streekbewoners in nieuwe serie Derek Ogilvie
Lees ook:Derek Ogilvie terug bij RTL 4 in nieuwe serie!
Lees ook:Drukke tijden voor Derek Ogilvie
Lees ook:RTL 4 vanavond 21.30: Derek Ogilvie is terug en hoe!
Lees ook:Derek Ogilvie op RTL 4 de uitzending

1 Reacties // Reageer

One thought on “Officiële Derek Ogilvie Fanclub gelanceerd

  1. kerst

    Dat werd eens tijd! Leuk dat er weer een nieuwe serie uitzendingen begint, ik kan niet wachten. Ik vind het altijd schitterend hoe Derek het doet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>