Rubriek: Discriminatie

Heksenjachten …

Vandaag in 1692 eindigden de Heksenprocessen in Salem, maar veel is er niet veranderd … In 1692 vertelde de Caribische/Indische slavin Tituba Boyer aan twee kleine meisjes verhalen. Ze had nooit kunnen verwachten dat deze verhalen niet alleen tot haar dood, maar ook tot die van meer dan 20 anderen zou leiden.

Lees verder...

Week van de Verboden Boeken in de VS

Zelfs J.K. Rowling met ‘Harry Potter’, maar ook J.D. Salinger en Harper Lee hebben last van Amerikaanse censuur. Tijdens de Week van de Verboden Boeken gonsden Amerikaanse internetfora van de drukte en werd er gekibbeld over de betekenis van het Eerste Amendement.

Lees verder...

Te weinig kennis van het bovennatuurlijke

De laatste maanden lijkt het wel of we terug vallen in de mentaliteit van ver voor de oorlog. Angst zaaien via de kerk is weer “the done thing”. Het “bovennatuurlijke” is weer gevaarlijk. Volgens de heer drs. Jan Huitema is zelfs naar “Char” kijken al gevaarlijk!! Hier een artikel van Uitdagingonline:

Lees verder...

Lady Gaga Illuminati of gewoon dol op Wicca …

De laatste maanden hebben steeds meer mensen het over de Illuminati en de New World Order. Een satanisch geheim genootschap, bestaande uit de machtigste mensen ter aarde, dat de wereld in hun macht zou hebben. Één van de belangrijkste branches hiervan komt dikwijls samen in de Bilderberg en onze koningin zou aan het hoofd staan.

Lees verder...

Noorse prinses praat met doden

De 38-jarige Noorse prinses Märtha Louise is opnieuw onderwerp van felle discussies in Noorwegen. De ‘helderziende’ prinses heeft al een paar jaar een eigen bedrijfje waarin ze samen met haar zakenpartner cursussen geeft waarin contact met engelen wordt gelegd.

Lees verder...