CURSUS TAROT BIJ PASO UTRECHT

Rider Waite – De grote Arcana
Onze bedoeling voor deze cursus is u wegwijs te maken in de wereld van de Tarot. Met deze cursus doe je basiskennis op waardoor je in staat bent de kaarten te leggen voor jezelf en anderen en waarin je de gelegenheid krijgt innerlijk te groeien. Je leert je vaardigheden gebruiken ten dienste naar anderen en/of voor jezelf.

Als je met de kaarten zal gaan werken zul je tot de ontdekking komen dat de Tarot eigenlijk een spiegelbeeld is van het leven, de Grote Arcana met zijn archetypen, zijn levenslessen. Het is belangrijk dat je een relatie aan gaat met je Tarotkaarten zodat deze kaarten jouw energie gaan dragen. Hoe meer je je in verbinding stelt met de kaarten hoe beter je leert vertalen wat de kaarten betekenen en te zeggen hebben. Ga dus gerust de verbinding aan op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau zodat de Tarotkaarten gaan leven en een stuk gereedschap gaan worden voor de groei in jezelf en voor anderen.

De cursus Tarot bestaat uit 10 lessen en zijn op de vrijdagavonden t.w. 01, 08, 15, 22, 29 oktober, 05, 12, 19, 26 november en 03 december.

Kosten cursus bedraagt € 250,00

Er wordt gewerkt met de Rider Waite – De grote Arcana.

Kaarten kunnen bij ons besteld worden. € 13,50

Aanmelden cursus voor 10 september 2010
Bij Nico: 030 – 2624653 of
Ria Verhoeks: 0345-618375 / 06-53911991

Gaarne vermelden of u de kaarten erbij wilt hebben.

Locatie: Einsteindreef 55A – Utrecht

Wij starten vanaf 10 personen – VOL = VOL

Lees ook:Tarot, een psychospel
Lees ook:Kaarten leggen, kan je zelf
Lees ook:De Elfentarotkaarten van Doreen Virtue…
Lees ook:Herkomst Tarot één groot mysterie
Lees ook:Trek vandaag nog je dagkaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>