Spiritueel raadsvrouw Marieke de Vrij geeft lezing Op Hodenpijl

Spiritueel raadsvrouwe Marieke de Vrij heeft bijzondere gaven. Ze kan helder zien, weten, spreken en horen. Ze beantwoordt op fijnzinnige wijze levensvragen en maatschappelijke vragen. Vanavond staat het thema ‘Vergeving’ centraal. Hoe doe je dat? En wat zijn de effecten voor jou en anderen? Na afloop van de lezing is er tijd voor het beantwoorden van vragen.

Als je iemand wilt vergeven, is het belangrijk dat je je bewust bent van de beperkingen van jouw eigen visie. Pas dan ben je ook in staat de beperkingen van een ander te zien. Marieke de Vrij wil samen met je kijken naar onze eigen kortzichtigheid en proberen dit te verruimen. Want wie voorbij de eigen beperkingen kijkt, kan een ander vergeven en in zien dat je door gelijk te krijgen een ander niet altijd recht doet. Door vergevingsgezind te zijn, schep je ruimte om geestverwanten toe te laten en te omhelzen. Het is een verademing wanneer je jouw beperking en die van een ander accepteert en zelfs omarmt. Dat maakt de mens bewuster en de geest rijker.
Dag: Woensdag 6 oktober
Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 10,-

Vooraf ben je welkom in biologisch restaurant de Herdershof voor koffie, borrel of maaltijd.

Op Hodenpijl – Rijksstraatweg 20/22 – 2636 AX Schipluiden. www.ophodenpijl.nl – [email protected] – 015-380 18 40. Er is volop gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer stopt voor de deur.

Lees ook:Mijn kat ziet geesten…
Lees ook:Wat heb je nodig om je gelukkig te voelen…
Lees ook:Meer ‘goed’ cholesterol met Mediterraan eten
Lees ook:Droomvlucht en Virtual Reality…
Lees ook:Jezelf ontwikkelen op de Spirituele Academie…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>