Mediums en masseurs in Soest op dierenevenement ParaVisie

Mediums, paragnosten, dierenmasseurs en voedingsspecialisten. Dierenbezitters die ‘op een holistische manier bezig willen zijn met hun dier’, kunnen het weekeinde voor dierendag terecht aan de Wieksloterweg Oostzijde 11 in Soest. Hier houdt het maandblad ParaVisie een landelijk Dieren Wellness Event.

Het evenement is bijvoorbeeld dé plek om er via een medium achter te komen hoe het Bello vergaan is na zijn dood en waarom parkiet Harry u zo bekend voorkwam toen u hem kocht. Alvast een tip: Harry kan wel eens meer met uw overleden vader gemeen hebben dan de gewoonte vals te fluiten.

Een beetje kort door de bocht, want er is meer te beleven volgens initiatiefneemster Yvon van der Meer. ‘Holistisch’ is het toverwoord. ,,Dit evenement is bedoeld om mensen te informeren dat dierenverzorging niet hoeft te stoppen bij voeden en uitlaten. Er zijn zoveel dingen die je met je huisdier kunt doen. Zowel spiritueel als lichamelijk. Dit willen wij graag laten zien.”

Huisdieren blijken zelfs therapeutisch te kunnen werken, weet Van der Meer. En van het observeren van een paard wanneer je zijn wei inloopt, kan je wat leren over jezelf. ,,Hetzelfde geldt voor honden, dieren voelen wat er bij jou van binnen gebeurt. Ze prikken door uiterlijke schijn heen”, aldus Van der Meer.

Het is de eerste keer dat dit Dieren Wellness Event georganiseerd wordt, en als het aan de organisatoren ligt zeker ook niet het laatste. ,,Dit is een pilot. We beginnen bescheiden en zien wel of en zo ja waar de knelpunten liggen. Het aantal mensen dat belangstelling toont heeft me echter positief verrast. Volgens mij zitten we, voordat we echt campagne hebben gevoerd, nu al op tweehonderd reserveringen. Ontzettend veel.”

Meer info: www.paravisie.nl

Bron

Lees ook:Potter-fans kunnen hun hart ophalen in Kasteel Doornenburg…
Lees ook:Paravisie nieuwsbrief
Lees ook:Het Zesde Zintuig Event, tip van de week!
Lees ook:Paravisie nieuwtjes
Lees ook:‘Medium van het Jaar 2008′, Paravisie is????? Mieke Zomer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>