Paranormale lezing

Marianne van der Enden komt naar Amerongen om te vertellen over de spontane en authentieke verhalen van haar dochter die paranormaal begaafd bleek te zijn. Zij zag engelen en aura’s en kon in de ‘andere wereld’ kijken. In eerste instantie riep dit angst op, maar door langzaamaan toe te laten wat haar kind uit de diepte van haar eigen ziel verwoordde, is zij anders tegen de dimensies van leven en dood gaan aankijken en heeft dingen ontdekt die zij niet voor mogelijk hield.
Marianne van der Enden (1957) schreef over de tocht van en met haar paranormaal begaafde dochter het boek ‘ Mijn kind ziet meer’. Dit boek is tijdens de lezing te koop. Dit boek is ook te bestellen via www.vanderenden.nl. Marianne van der Enden runt nu haar eigen trainings- en adviesbureau.

Lezing: Hoe normaal is paranormaal? Datum: donderdag 7 oktober. Tijd: 20.00 uur. Plaats: de Rijnkapel, Imminkstraat, Amerongen. Toegang: €7,-.

Lees ook:Lezing NPB Ede over een paranormale dochter
Lees ook:Lezing door Bénazir op 1 februari a.s.
Lees ook:Marianne Vaatstra Oproep: Een stille tocht voor een eerlijk onderzoek
Lees ook:Kinderen en paranormaliteit, lezing door Bénazir 17/18 januari
Lees ook:Paranormale hulplijn kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>