Holebi-jeugdbeweging Klein Detail griezelt erop los!

Klein Detail, de Kempische holebi-jeugdbeweging steekt haar activiteiten in oktober in een Halloweenjasje.

Zo organiseert Klein Detail Turnhout op zaterdag 16 oktober een heus Halloweencafé:
Bibber en beef met Halloween… Naast hun jaarlijkse lekkere pompoensoep zal ook de heks weer van de partij zijn! Zij zal iedereen voorzien van de lekkerste drankjes.

Ben je nieuw, benieuwd en wil je eens langskomen? Aarzel dan zeker niet! Klein Detail voorziet namelijk een warm onthaal voor de nieuwe personen. Bovendien mag je gerust één, twee of natuurlijk ook meerdere vriend(inn)en meenemen. Laat eventuele twijfel dus maar varen en kom naar het Halloweencafé!

Je kan ook altijd mailen naar [email protected] of dit adres toevoegen aan je msn-lijst. Alle praktische info over het Halloweencafé vind je in de kalender op de website van Klein Detail.

Verder gaat Klein Detail zaterdag 30 oktober op Halloweentocht:
Klein Detail neemt deel aan de heksentocht door de Hobokense Polder die door het activiteitenteam van Het Roze Huis gehouden wordt. Die tocht zal starten aan ‘De Schorre’ (Graspolderlaan 32, te 2660 Hoboken) waar de deelnemers een aangepaste heksenbarbecue te wachten staat. Die bestaat onder meer uit een lekker bord duivelse pieren, overgoten met een heuse heksensaus en bestrooid met gemalen teennagels van een weerwolf.

Omstreeks 22u30 vertrekt de groep voor een huiveringwekkende wandeling door de Hobokense Polder die ongeveer twee uur zal duren. Daarbij worden de deelnemers verrast door spannende en leuke griezelverhalen met vurige intermezzo’s en schrikeffecten.

Dat is echter nog niet alles: ook deze keer komt Klein Detail tussen in de kosten! Terwijl de normale deelnameprijs €12.50 bedraagt, mogenonze leden mee aan de voordelige prijs van €10; de Min19′ers van Klein Detail betalen slechts €5. De plaatsen zijn echter beperkt, dus schrijf je je best zo snel mogelijk in!

Inschrijven kan via [email protected]. Alle praktische info over het Halloweencafé vind je in de kalender op de website van Klein Detail. Meer informatie over Klein Detail kan je vinden op hun website.

Op zoek naar een jongerengroep in jouw buurt? Kijk dan eens naar het overzicht van de bij Wel Jong Niet Hetero aangesloten groepen.

Lees ook:Maya’s voelen zich misbruikt door het bedrijfsleven
Lees ook:Beursagenda Oktober 2009 Paraview
Lees ook:‘Klein geluk voor de mantelzorger’ binnenkort verkrijgbaar…
Lees ook:Sprookjesachtig festival in Arnhem…
Lees ook:‘De magische mars van Mísja’ ; Spiritueel getint verhaal voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>