Dossier Marianne Vaatstra, Harm Brouwer (OM) in de fout?

Zaak Marianne Vaatstra, Harm Brouwer in de fout?

In de zaak Vaatstra heeft menig paragnost zich verdiept en nog steeds, via een bekende heb ik het dossier van de zaak gekregen en van de vader is er toestemming om in een dossier thema de stukken te publiceren. Dit schokkende stuk lijkt me een goed begin in de opmaat naar de oplossing in de zaak Vaatstra.

 

Vanaf 5:50 wordt Harm Brouwer, de topman van het OM, voor het eerst rechtstreeks geconfronteerd met een vraag over de criminele en pedofiele SG van Justitie Joris Demmink. Dit gebeurt juist op het moment dat aan het licht dreigt te komen [backgrounds] dat Brouwer zelf als hoofdofficier van Justitie te Leeuwarden in mei 1999 hand- en spandiensten heeft verleend aan een sadistisch netwerk van lustmoordenaars en kinderverkrachters door (in opdracht van Demmink?) de twee prime suspects in de moordzaak-Vaatstra het land uit te helpen smokkelen. Volg de discussie over de zaak-Vaatstra ook op Deventermoordzaak.com!
Bron: Klokkenluiders en Dutchy TV

Lees ook:UPDATE Zaak Marianne Vaatstra: Verkeerde verdachten aangehouden!!!
Lees ook:Ouders Marianne Vaatstra: ‘Wij zijn dubbel gestraft’
Lees ook:EXCLUSIEF materiaal Marianne Vaatstra Zaak!!!
Lees ook:Richard Karst Tates pleegde de aanslag
Lees ook:Dossier Vaatstra, kamervragen over moordzaak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>