Dossier Marianne Vaatstra, het DNA en AZC, wat mag er gezegd worden?

Om even goed terug te gaan waar we het over hebben in de zaak van Marianne Vaatstra bijgaand 2 filmpjes van waaruit we echt teruggaan naar het moment van de moord. Alle JDTV filmpjes zijn hier terug te vinden.

Er wordt her en der geroepen dat wij er niet vanuit kunnen en mogen gaan dat een ander dan een Noordeuropeaan de moord zou kunnen hebben begaan ivm met het gevonden DNA spoor. In maart 2010 begon er weer een discussie tussen de Telegraaf en EenVandaag over dat DNA spoor, klopt het nu wel of niet het Noordeuropeaan… En daarna is de hel weer losgebroken over de aanvang van de zaak zelf. Mag er gesteld worden dat mogelijk een niet Europeaan de dader kan zijn?? Kennelijk niet op de een of andere manier.

Af en toe ontvang ik wat emailtjes waarin dit staat en termen waar ik niet achter kan staan. Immers zolang de dader niet is opgepakt en is veroordeeld weten we niet wie het heeft gedaan. En tot die tijd mogen we dan ook niet veronderstellen dat iemand anders dan een Noordeuropeaan de moord heeft begaan!

 deel 6

 deel 7

Lees ook:‘Anonieme schrijver kent moordenaar Vaatstra’
Lees ook:UPDATE Zaak Marianne Vaatstra: Verkeerde verdachten aangehouden!!!
Lees ook:Doorbraak in moord Andrea Luten update, bekentenis!!!
Lees ook:Sensing Murder, deel 2 RTL 4 kijktip!
Lees ook:Politicus vermoord op het Binnenhof

Geen reacties // Reageer