EXCLUSIEF materiaal Marianne Vaatstra Zaak!!!

Dit spreekt voor zich, dit stuk is van het dossier Vaatstra 1 van de beveiligers en daarin is duidelijk te lezen dat wel degelijk om ene Ali gaat. Ali was dus wel degelijk op het AZC aanwezig in tegenstelling tot wat verder wordt beweerd door velen!!!

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:Daniel Dungas Home, uit de oude doos
Lees ook:Het Zesde Zintuig RTL 4
Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?

Geen reacties // Reageer