Exclusief materiaal!Dossier Marianne Vaatstra

Het dossier van Marianne Vaatstra is een vast onderdeel op het blog op de maandagmiddag, vandaag exclusief materiaal op het blog. En we gaan door net zolang totdat de moordenaar vast zit! Het verhaal van vandaag is in elkaar gezet door een vriendin van Marianne Klaske Ferwerda, nauwgezet zet ze zelf erbij wat waar is en wat als leugen of onwaarheid in de pers verscheen, we gaan terug naar het begin van het verhaal.

 Marianne Vaatstra

Jolande van der Graaf kleunt zelf mis in Vaatstra zaak  !!!!!!HIER MIJN EIGEN VERHAAL (vriendin Marianne)

EenVandaag kleunt mis in Vaatstra-zaak De Telegraaf-i 19 – 1- 2010

‘Ik zat in Noorse cel met mogelijke moordenaar Marianne Vaatstra’ Kruistocht ex- bajesklant door BART OLMER ‘Justitie heeft die verdachte laten lopen’ …
telegraaf-

*********Raar dat Jolanda Eenvandaag alleen noemt en niet de krant waar ze zelf bij werkt want die Plaatste 19 januari eerst het verhaal van Gerrit Veldman en geschreven door haar collega Bart Olmer!!!!!!! en zij was daar van op de hoogte..dat noem ik nou matennaaiers..ze was op de hoogte van Bart en nog hield ze haar mond..als je toch echte collega’s bent dan bespreek je toch eerst zo’n belangrijke zaak?????

Door Rolien Créton en Jolande van der GraafAMSTERDAM / OSLO -  De man die door EenVandaag wordt aangewezen als “serieuze verdachte in de zaak van Marianne Vaatstra”, heeft niets met deze onopgeloste tienermoord in Friesland te maken. Dat blijkt uit eerder onderzoek door deze krant..

ALLES WAT U LEEST TUSSEN DE STERRETJES*********** IS ER TUSSEN GESCHREVEN EVEN VOOR DE DUIDELIJKHEID*************

Nou om dan gelijk maar met de deur in huis te vallen,dan heeft deze krant dat niet goed gedaan. Kijk als het coldcaseteam en Jolande van der Graaf een dubbeldik bord voor hun kop hebben dat moeten ze zelf weten en dat Jolande nu ineenkeer op de zelfde lijn gaat zitten dan het coldcaseteam ja daar zal ze haar redenen voor hebben maar ik kan me er niet bij dat deze zelfde vrouw dit stukje nu heeft geschreven samen met haar collega. Namelijk vorig jaar augustus toen meneer Gerrit Veldman volgens Jolande aanklopte bij deze krant(leugen 1) Ik klopte bij haar aan ”ondergetekende Klaske Ferwerda” En na verschillende keren te hebben gebeld zijn we een afspraak gaan maken waarbij ook Gerrit Veldman , Joce Boverhuis van Eenvandaag en Hilly Veenstra bij aanwezig waren. Dus dat klinkt al heel anders Jolande was erg belangstellend na de ontwikkelingen die er waren en ja zij had ook al eens eerder met meneer Veldman gesproken maar toen had ie nog geen naam van de verdachte man die naast hem in de cel zat toendes tijds in 1999 in Noorwegen maar sinds juli wist Gerrit Veldman wie het was die naast hem had gezeten namelijk Ali H.H. de korte versie van 1.60 en hij en zijn begeleider van toen Anton Holleboom die hebben toen de opsporingsfoto bekeken en ze herkenden hem gelijk,deze man had een poosje naast hem gezeten en had hem ook een agenda laten zien met namen van friese dorpjes : Kollum, Zwaagwesteinde Kollumerzwaag enz.. lees gauw verder

Dus we zijn toen naar amsterdam gereden en hebben het Jolande en Joce uitgelegd en toen heeft Jolande gelijk haar collega in scandinavie gebeld en die heeft gelijk alles doorgestuurd gekregen over de Ali H.H. foto en alles en zij zou gelijk alles in het werk stelen om hem te kunnen achterhalen. Wij zijn na dik 3 uur weer richting friesland gereden en tot onze verbazing kreeg Hilly Veenstra een goeie week later op een zaterdag een telefoontje van niemand minder dan Jolande van der Graaf, ze had een blijde mededeling want ze hadden Ali H.H. getraceerd en de overeenkomst en waren identiek hij was nu getrouwd en had kinderen enz..maar we mochte niet te vroeg juichen want ze moesten nu meer info van hem te zien pakken te krijgen..

Nou wij konden wel een gat in de lucht springen,ook gelijk de ouders gebeld en medegedeeld.Maar de weken verstreken en we hoorden maar niks dus oplaatst zelf weer gebeld en ja we kregen Jolande ervoor maar tot onze verbazing met een heel ander verhaal dan weken ervoor,namelijk ze waren nu een andere man op het spoor en die leek inde verste verte niet op de foto van Ali.H.H..nou de broek zakte ons af dit was toch raar..je bent dan even met stomheid geslagen..maar we zeiden nou dat is raar,maar ze zou ons op de hoogte houden en haakte af..maar tot op heden den dage hebben we nooit weer iets van Mevr van der Graaf gehoord..we hebben gemaild gebeld enz ze reageerde nergens weer op..nou als dat nu niet duidelijk is!! Ik ga zo nu en dan nog even inbreken in dit kranteknipsel(verzinsel)********

Marianne Vaatstra: Volgens EenVandaag liet de Friese justitie in het verleden ‘de verkeerde verdachte oppakken om een veel serieuzere verdachte te laten ontglippen’. Drugscrimineel Gerrit Veldman beweerde in het tv-programma destijds zelfs in Noorwegen met “deze vermoedelijke moordenaar van Marianne” gedetineerd te hebben gezeten. De Telegraaf ontdekte afgelopen zomer al dat dit onzin is.*******(dus een leugen he, ze hadden hem nota bene toch getraseerd) Nadat Marianne was omgebracht, verdacht justitie kortstondig een asielzoeker die Ali Hassan Hussein en Ali Hussein Hassan wordt genoemd(dus er zouden wel eens 2 Ali’s kunnen zijn geweest) Hij kwam in het vizier omdat hij volgens getuigen in de nacht van de moord op 30 april 1999 plotseling uit een nabijgelegen asielzoekerscentrum zou zijn verdwenen en Marianne eerder zou hebben bedreigd. Later dat jaar werd een man met die naam in Turkije opgepakt, maar uit dna-onderzoek bleek dat hij onschuldig was. ”leest u dit stukje maar eens”

Als we het coldcaseteam mogen geloven dan hebben ze toch ongeacht de verhalen die mensen vertellen , hoeveel getuigen ook spreken over een Ali H.H. van 1.60 en dat ze hebben gereageerd toen der tijd op het intervieuw van sbs6 over dat dat niet de juiste Ali H.H. was maar een hele andere man..en zelfs de Pers officier H.Mous zegt in de eerste uitzending van Eenvandaag:Eenvandaag vraagt:even kijkend naar het hele onderzoek , is justitie er wel eens van uit gegaandat er wel eens 2 Ali’s zouden kunnen zijn. Mous zegt:justitie heeft zich steeds op het standpunt gesteld dat er een Ali was waarvan gezegt werd dat die niet terug gekeerd zou zijn op het azc,op de avond voor afgaande van de moord. Eenvandaag zegt:Ali Hassan. H.Mous zegt ook: Ali Hassan daar is vervolgens een heel onderzoek op ingesteld,wat uiteindelijk heeft gelijd tot de aanhouding van die Ali in Turkije(een welgestelde jongeman van minstens 1.90,hij was in het intervieuw van sbs6 duidelijk te zien!!)

Als je de moeite wilt nemen kijk dan even uitzending gemist eenvandaag 5 maart marianne vaatstra..en hoor maar wat H Mous nog meer te vertellen heeft..Raar dat je dan de pers officier Henk Mous zoiets hoort zeggen 10 en een half jaar later..en als je in de zelfde uitzending van Eenvandaag ook de officier van justitie van toen roelof de Graaf hoort zeggen: Wij hebben ook tijdens het onderzoek gehoord dat hij..Ali H.H. tijdens de moord en de week voor afgaand aan de moord niet in friesland was..(en het verhaal van de beveiligers dan!! Dat hij overdag gewoon in Kollum feest heeft gevierd en s’avonds is hij om half 11 weer vertrokken van het azc af..) ( wie geloofden ze nou?????)
de Graaf zegt:dus voor ons werd ie steeds minder interesant.Omrop fryslan vraagt:of het nog wel interresant genoeg was om hem aan te houden in Turkije!!

De Graaf: Ja, door de media was hij gebombadeers tot hoofdverdachte en dader , IK heb die druk zo danig aangevoeld dat ik niet meer kon maken om te zeggen hij is voor mij niet meer interresant en we laten hem lopen..Omrop fryslan vraagd:dus u liet u sturen door publieke opinie..de Graaf:Ja ik ben nu heel eerlijk,ik zeg dat nu ook voor het eerst maar dit is wat er gebeurd i..de Graaf word later door het ministerie van justitie op het matje geroepen en neemt zijn uitspraak terug!!!!

Snapt u het nog….

Vorige week belde ik nog met de corspondente van sbs6 die Ali van minstens 1.90 intervieuwde zei zegt: Hij was niet de juiste man die ze moesten hebben want hij zat al een dag voor dat Marianne werd vermoord op een Medischevlucht naar Turkije hij wqas hier voor ene behandeling voor zijn hart geweest.

Ja het word steeds ingewikkelder,vooral omdat het coldcsaceteam nu nog volhoud en de oud-medewerkers van eenvandaag nog steeds wilen overtuigen dat zij de verkeerde voorzich hebben en zij de goeie.Dit lijkt wel een omgekeerde wereld hoe blind of stom kan iemand zijn.

Er is een zoekingsbevel uitgegaan met jongen 1 en jongen 2 er stond boven tussen veenklooster en het azc

jongen 1
-stevig sportiev postuur
-1.80 lang
- getind zoals turks of iraaks
- donkerbruine lederen jas + blauwe spijkerbroek
-kort donker haar
- gel in haar-achterover gekamd
- droeg altijd zonnebril
- sportieve fiets- crossfiets
kleur zwart gele/oranje flammetjes op frame

jongen 2

- 1.60 lang
- gezet postuur
- ook getind
- grote brede neus
- diep liggende ogen
- trainingsjack
- trainingbroek

Nou als we de oud-medewerkers mogen geloven dan zijn dit dus de 2 vrienden die ook Marianne weken voor haar dood hadden bedreigd met het keel door snijden. De oud-medewerkers voelbalden samen met de jongens dus ze kenden mekaar goed, zei vertelden ook dat ali van 1.60 altijd een trainingspak droeg en was niet super verzorgd.
Nu is het zo dat op de zelfde dag dat Marianne is gevonden de s’middags een badmeester andries Visser hij vond achter bioj het zwembad het paradyske een bebloed trainingsjack en hij heeft het gelijk naar het politie buro in Buitenpost gebracht hij en zijn vriendin hebben nog vaak gevraagd of ze er ook iets mee konden doen maar hebben nooit een antwoord gehad. Is ook in de doofpot geraakt. en ja dat is nu ook wel te begrijpen want dat was het jasje van Ali H.H. en zo hebben ze er maar allerlei verschillende getuigenissen verklaringen er van gemaakt zodat we er met elkaar niks meer van zouden snappen!!

Nog een stuk uit het rapport 2000 van 1 van de woordvoerders des tijds van de familie Vaatstra:

Door alle bekende mutaties binnen de pers hierover op een rij te zetten, kun je niet anders concluderen dan dat de fam.Vaatstra maar ook alle inwoners van Friesland/Nederland, welke de gehele zaak in de pers probeerden te volgen, op een zeker moment niet meer het onderscheid konden maken tussen de waarheid en onwaarheden.
Bovenstaande werd zeker in de hand gewerkt door de verschillende

uitspraken van leden van justitie en politie….Nou nu gaan we weer verder met het krantenknipsel(verzinsel) ********    Rare smaak

Vorig jaar augustus klopte bij deze krant de vroegere drugssmokkelaar Gerrit Veldman aan.*******(even inbreken klein geheugensteuntje,ik klopte bij Jolande aan en samen zijn we later bij haar op bezoek gegaan.)******* Veldman is niet van het idee af te brengen dat hij in een gevangenis in het Noorse Kristiansand gedetineerd zat met “de echte Ali die Marianne vermoordde.” Volgens Veldman is dat zo omdat er in de agenda van deze Iraakse man adressen in Kollum zouden hebben gestaan. “Ik had een rare smaak van hem de mond en kreeg zomaar het idee dat hij wel eens de moordenaar van Marianne kon zijn”, zo redeneert hij.********(nee Gerrit Veldman heeft altijd gezegd dat deze man er wel eens iets mee te maken kon hebben!!!!!)******

Veldman wordt gesteund door Nederlander Anton Holleboom die zegt dat hij in de Noorse bajes de dagvaarding van de Irakees zag. Volgens Holleboom stond daarop dat “de Irakees op 5 mei 1999 in Noorwegen was aangekomen en onder meer een vrouw met een mes had bedreigd.” Maar de Noorse autoriteiten vegen de vloer aan met dit verhaal”"”"”" De man die in een cel naast Veldman zat, heet weliswaar Ali, maar heeft een totaal andere, bij deze krant bekende achternaam die daar in de verste verte niet op lijkt**********ook weer raar want het coldcaseteam is een paar weken terug voor de tweede keer bij Gerrit geweest en die vertelden hem dat ie Jim heette . Snapt u het nog?

 U kunt het filmpje vana het bezoek van het coldcaseteam terug zien op JDTV marianne vaatstra deel 3 op you-tube).*********** Verder verklaarden de Noren afgelopen augustus tegenover De Telegraaf dat het gaat om een asielzoeker die problemen veroorzaakt en allerlei zaken op zijn kerfstok heeft, maar het bedreigen van vrouwen met messen valt daar niet onder. Bovendien staat er geen eventuele datum van aankomst in Noorwegen op dagvaardingen.*********(in een eerder gesprek tussen Gerrit Veldman en het coldcaseteam zeggenz e dat hij idd wel in Noorwegen had gezeten,en nu zeggen ze weer dat dat niet zo is geweest..ja speuren is wel moeilijk he !!)*********

Cruciaal is echter dat de man Marianne Vaatstra niet kan hebben omgebracht, omdat hij volgens de Noorse politie op de dag van de moord niet in Nederland was, maar al in Noorwegen gedetineerd zat. Zelfs als de Noren hiermee een fout maken en er sprake is van persoonsverwisseling, is het uiterst onwaarschijnlijk dat het een asielzoeker was die Marianne Vaatstra verkrachtte, wurgde en haar keel doorsneed. Op het lichaam van de tiener zijn meerdere sporen van hetzelfde sperma gevonden die volgens dna-deskundigen onmiskenbaar een daderspoor zijn.********( de verkrachter hoeft ook niet de moordenaar te zijn geweest he..wie zegt dat hij het alleen heeft gedaan!!!!) *********Het sperma, zo bleek eerder uit wetenschappelijk onderzoek, is van een Noord-Europese, vrijwel zeker Duitse of Nederlandse man.*******(nou als we goed hebben geluisterd wat de deskundigen in Eenvandaag vertelden dan weten we ook dat dit een verzinsel is geweest..maar als nog De Ali H.H die naast Gerrit zat die zijn vader was een Amerikaanse legerofficier“******** saillant is verder dat op haar polsen afdrukken van waarschijnlijk handboeien zaten.

Al eerder berichtte De Telegraaf dat op hoog niveau en in het geheim bij justitie is besproken dat de dader mogelijk een beveiligingsbeambte of zelfs politieman is. EINDE KRANTEKNIPSEL (VERZINSEL).******(kijk deze laatste zinnen onthoud u die maar want hier geven ze dus al aan dat ze binnenkort met een dader komen en iemand uit die richting..daar hebben ze Meneer Nawijn ook al een keertje voor ingezet..en nu mag Jolande en haar collega ook nog een duit in het zakje doen..en ja als u goed het laatste stukje hebt gelezen dat ik heb toegevoegd..ik plaats het nog een keertje:Nog een stuk uit het rapport 2000 van 1 van de woordvoerders des tijds van de familie Vaatstra:

Door alle bekende mutaties binnen de pers hierover op een rij te zetten, kun je niet anders concluderen dan dat de fam.Vaatstra maar ook alle inwoners van Friesland/Nederland, welke de gehele zaak in de pers probeerden te volgen, op een zeker moment niet meer het onderscheid konden maken tussen de waarheid en onwaarheden.
Bovenstaande werd zeker in de hand gewerkt door de verschillende

En zo worden we metelkaar dus helemaal gek gemaakt..want je weet niet meer wat waarheden en onwaarheden zijn..bij deze mensen!!!! maar gelukkig zijn de ouders strijdlustiger als ooit te voren en ze zitten nu ook allebei op de zelfde lijn..dat hun alles is voorgelogen zodat maar niet de waarheid boven tafel zou kunnen komen. ik zet nog een stukje hieronder daar sluit ik mee af..er word over een telefoongesprek gesproken dat is dus de plaatsvervangende directeur meneer L.U. en u kunt dat terug beluisteren op Bou blog Marianne Vaatstra..en dan zal jullie ook veel duidelijker worden. Dit gaat dus over de vriend van ali H.H. zij hadden samen Marianne Vaatstra een paar weken voor haar dood haar bedreigd met het keel doorsnijden!!!!

Maar dat de justiei dus toch echt de verkeerde man in turkije heeft opgepakt ,maf toch nu wel duidelijk zijn he,ookk vertelde mij de corspondente van sbs6 die de Ali H.H in turkije heeft geintervieuwd dat zij allang wist dat het niet de man was die ze moesten hebben teneerst was hij zeker minstens 1.90 en een geleerde man.en hij zat al een dag voor de moord van Marianne op een medischevlucht richting zijn vaderland Turkije!!

Ja lieve mensen dit is niet meer te geloven..

Mensen die hier hun medewerking aan verlenen noem ik landveraarders!!!! heb er geen andere woorden voor..denken ze wel eens aan die arme ouders..SHAME ON YOU JOLANDE VAN DER GRAAF..hoe durf je..
Nou 1 ding is zeker dat alles wat te dicht bij de waarheid komt dat zal nu met man en macht worden bestreden door het zogenaamde coldcaseteam..want alles wat richting de oplossing gaat word dus nu nog na 11 jaar nog steeds tegen gehouden ,tegen gesproken..zie maar het deel 3 van het coldcaseteam bij Gerrit Veldman op bezoek..moet het nog duidelijker:

Heb zelf ook even het gesprek goed beluisterd en wat ik erg duidelijk vond was dit!! meneer uijl zegt dat ze naar drachten zijn overgeplaatst..vader en zoon wim zegt:vader en zoon op 3 mei meneer uijl: euhh dat zou best eens kunnen,ik denk het we,want we hebben het heel snel gedaan i.v.m. met dat er een dubble zaak speelde en konden we deze zaak er niet bij hebben(de vermeende verkrachtingszaak). Wim vraagt: En met de dubbele zaak bedoelt u de verkrachtingszaak van stephanie en de moord op marianne. Meneer Uijl antwoord: Ja.Wim:en waarom moest Feik dan zo snel weg i.v.m. welke zaak!!antwoord meneer Uijl: Nou wij waren al volop bezig met Marianne Vaatstra met politie en met euh het hele centrum en met de directie en op dat moment diende zich dit aan waar bij dus de verkrachting euh dan wel aanranding aangegeven werd door ik weet niet meer of zij stephanie heette maar in ieder geval ueh en euh is er van de zoon van Mustafa DNA afgenomen(dus niet voor de vermeende verkrachting want daar bleek later geen vergelijkings materiaal van aanwezig te zijn) en dan nog even dit uit het gesprek:wim zegt:maar ik vind het wel een beetje raar wat kan de reden daar vangeweest zijn dat ie dan over geplaats word,zo’n jongen moet dan ook gelijk verhoord worden!!..meneer Uijl zegt: dat is die ook,Wim zegt: in drachten!!! meneer Uijl: nee hoor hij is gewoon in euh volgens mij was het in buitenpost,is die verhoord,..Wm vraagd: op diezelfde maandag 3 mei 1999..meneer Uijl: nee DAARVOOR, HIJ HEEFT EEN PAAR DAGEN DAAR MOGEN VERBLIJVEN……

Dus conclusie dat ze hem dan al gelijk op de zaterdags hebben gepakt en verhoord en maandag 3 mei is weggevoerd..en dat bestaat niet dat ze dat als reden hebben gedaan omdat ze een anoniem telefoontje hadden gekregen van iemand over de vermeende verkrachting/aanranding..pas 3 weken na de moord is er officeel aangifte gedaan ..op verzoek van politie..want de vader kreeg een telefoontje dat hij even met zijn dochter op het politie buro in buitenpost wou komen met zijn dochter ze wouden haar wat vragen stellen i.v.m. de moord op Marianne(de ouders wisten nog niet eens dat hun dochter iets was overkomen in een richting van verkrachting of aanranding..pas toen zijn dochter in de verhoorkamer zat en hij op de gang zat..en er een politie man bij hem kwam en hem vroeg dat het wel wat was..de vader vroeg wat bedoel je..nou als je dochter is verkracht dat is niet niks..de arme man vloog bijna door het plafon..en vroeg waar hij het over had..en toen pas hoorde hij wat er waarschijnlijk was gebeurd..en dan vraag ik mij af waarom zij niet eerder met de ouders contact hebben opgenomen omdat ze via het anonieme telefoontje(van de moeder van het vriendinnetje) al de maandag 1 mei wisten dat er wat met het meisje was gebeurd..maar dat kwam nu wel mooi uit om maar een andere weg in te gaan slaan en dat zo niet feik bij de moord op marianne werd verdacht.

En nu snap ik ook dat er een blanke man moest worden opgepakt om de gemoederen maar te sussen..weer een week vooruit..Piet Smid werd opgepakt in Zwaagwesteinde..als u nu de krantenkoppen weer terug zou zien..dan begrijp je het helemaal..maar zo konden ze mooi hun gang gaan achter de schermen..en wie ook maar in de buurt kwam van dit verhaal..werd afgezeikt en als gek betitteld enz..maar er deugde niks van en alles kwam in de doofpot..maar nu gelukkig gaan toch weer mensen op staan en doen als nog hun verklaring..maar weer worden ze tegengewerkt ook word Eenvandaag en alle getuigen en mensen die de ouders helpen om de waarheid boven water te krijgen de oud-medewerkers Gerrit Veldman..enz..

Die krijgen nu de schuld dat het coldcaseteam nu niet aan de oplossing kan werken omdat nu deze groep hun weer tegenwerken..dit is toch echt de omgekeerde wered..door dat telefoongesprek weten we nu immers dat ze al voor 3 mei wisten wat er was gebeurd..maar door 1 of andere vreselijke geheim mocht dat niet bekend worden..en is het gelijk in de kiem gesmoord..maar mensen het word tijd voor een opstanding dit mogen we niet accepteren..

Bron: Vader Bauke Vaatstra en een vriendin Klaske Ferwerda van Marianne Vaatstra

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Marianne Vaatstra, getuigen gezocht!
Lees ook:Marianne Vaatstra: EenVandaag versus de Telegraaf
Lees ook:UPDATE Zaak Marianne Vaatstra: Verkeerde verdachten aangehouden!!!
Lees ook:Ouders Marianne Vaatstra: ‘Wij zijn dubbel gestraft’
Lees ook:Getuige meld zich in zaak Marianne Vaatstra

Geen reacties // Reageer