Arts Millecam weer in opspraak ivm grieppillen!

 

Foto: ANP

Arts Millecam weer in opspraak

 

 

AMSTERDAM – Alternatief genezer René Broekhuyse, die verklaarde dat Sylvia Millecam slechts een infectie had terwijl ze in werkelijkheid aan kanker leed, is weer in opspraak. De voormalige arts, die een beroepsverbod heeft, verkoopt speciale pillen, handgel en druppels tegen de Mexicaanse griep.

De ‘speciale middelen voor de Mexicaanse griep’ worden op internet verkocht door DNH Research, een bedrijf van de 70-jarige Broekhuyse, meldt het AD. Dit is volgens KOAG/KAG, de raad die de aanprijzing van gezondheidsproducten keurt, in strijd met de geneesmiddelenwet. De inspectie heeft een groot onderzoek ingesteld.

In 2006 werd toenmalig arts Broekhuyse voorgoed uit zijn beroep gezet vanwege zijn aandeel in de behandeling van actrice Millecam. Nu runt hij een praktijk voor alternatieve geneeswijzen en noemt zich ‘natuurgeneeskundige’.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Arts: Mexicaanse griep is ‘enscenering’ mens als experiment!
Lees ook:Jomanda: ga altijd naar een arts, ze heeft haar fans bedankt!
Lees ook:‘Vaccin Mexicaanse griep risicovol’
Lees ook:Meeste besmettingen opgelopen in Spanje
Lees ook:Politie zoekt slachtoffers CityClinic, slachtoffers dr. Rock G.

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Arts Millecam weer in opspraak ivm grieppillen!

 1. Karin

  Het is mij niet precies duidelijk welke middelen hij verkoopt, maar desinfecterende handgel lijkt me nu niet bepaald verkeerd. Kun je bij elke drogist/supermarkt van diverse merken kopen. Die hygiene wordt zelfs aangeraden door RIVM zelf.

  Pillen en druppels, vitamine en voedingssupplementen.
  Vitamine C en D3 is weerstandverhogend (ook uit wetenschappelijk onderzoek bewezen).

  Goede natuurlijke supplementen zijn vlierbesextract, Pau dárco, collodiaal zilver en mms, onder ander tegen infecties, ook als aanvulling bij medische behandeling.

  Het past wel goed in de codex alimentarius, deze actie.
  Straks wordt het de mensen nog verboden om weerstand op te bouwen en zijn ze alleen nog afhankelijk van het farma-syndicaat.

  Wel moet in acht worden genomen, dat de hulp van het reguliere circuit, niet geweigerd mag worden (tenzij de patient dit zelf wil, zelfbeschikking). Het is natuurlijk niet verstandig bij een longontsteking alleen te vertrouwen op dit soort supplementen, maar bij een verkoudheid, griep, kun je het als aanvulling wel nemen. Het verkort en vermindert vaak op natuurlijke wijze de klachten. En wat is daar nu mis mee?

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   De man mag zijn werk niet doen volgens mij

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Dat klopt, hoewel ik niet weet hoe dat verbod is opgesteld; uitvoerend alleen of ook met het bedrijven van een bedrijfje in voedingssupplementen.

    Maar, het gaat om nog iets anders, juridisch gezien; Dit is volgens KOAG/KAG, de raad die de aanprijzing van gezondheidsproducten keurt, in strijd met de geneesmiddelenwet. De inspectie heeft een groot onderzoek ingesteld.

    En dat kon ik niet vinden in de drogisterij.net link of deze middelen ook als geneesmiddelen worden aangeprijst, of als supplementen/hulpmiddelen en ook in hoeverre de toekomende codex van toepassing is.

    Juist die codex (gaat per 31 december in) heeft nogal wat voor onrust gezorgd, want daarmee zouden veel voedingssupplementen, homeopatische producten, vitamine’s en natuurlijke voedselproducten van het toneel verdwijnen. Eveneens schijnen ook zelfvoorziende boeren, bedrijfjes en particulieren (moestuinen) onder vuur liggen, door hernieuwde voorwaarden.
    Een slechte, vrijheid van keuze beperkende, zaak lijkt mij.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Beiden hij mag zijn vak niet uitoefenen dus zou eigenlijk andere dingen moeten doen. IGZ is bezig met een onderzoek naar bepaalde middelen omdat ze het lijf schade toebrengen, denk bijvoorbeeld het blauw worden als een smurf van het verkeerde collodiaal zilver.

       /   Reply  / 
    2. Karin

     Haha, bij andere, reguliere geneesmiddelen zou IGZ ook zo vlot moeten zijn. Collodiaal zilver is niet iets dat je als een snoepje moet innemen. Ik heb een flesje van goede kwaliteit aangeschaft en een aantal keren afgelopen weken, kwam bij mij toch wat snotterigheid op, 20 druppels genomen (normale onderhoudsdosis) en weer kiplekker. Maar ik gebruik het alleen als nood. De mensen die blauw zijn geworden hebben het in veel te grote dosis veel te lang gebruikt. Dat is onnodig, maar het schijnt uit vele onderzoeken heel goed als natuurlijk antibioticum kunnen dienen. Maar als ik een longonsteking zou hebben, aanvaard ik echt wel een regulier antibioticum … hoewel, in de loop van de afgelopen decennia hebben zowel ik, als mijn zoontje bij een verkoudheid al een paar keer een fikse oorontsteking gekregen. Dat ging volgens mijn huisarts vanzelf over. Niks geen antibioticum. Mijn zoontje moest als gevolg daarvan buisjes. In dat geval zou ik dus, als ik had geweten wat ik nu wist, dat zilver dus wel gebruiken, tijdelijk dan.
     En zo anti-voorschrijverig als mijn arts toen was, zo voorschrijverig is ze nu…

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      Tsja c’est la vie he met de IGZ eerst ongelukken en dan de rest.

        /  
 2. C

  griep pillen, griep vaccin, nog ff en we hebben griep snuif ? wat een gedoe allemaal

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>