Vader Cassandra van Schayk woedend!

Vader Cassandra woedend

ALMERE/ODEKE DE JONG - 
,,De politie neemt helemaal geen contact meer op”, zegt Ben van Schayk. Van Schayk moest vorige week uit deze krant vernemen dat het onderzoek naar de dood van zijn dochter Cassandra op een laag pitje is gezet. Hij is boos. De politiewoordvoerder deed in het artikel voorkomen dat er nog regelmatig contact is met de familie van Cassandra en dat is helemaal niet waar. ,,Het laatste contact dat wij hadden, was op eigen verzoek, een half jaar geleden.”

De zeventienjarige Cassandra werd in 2007, na een avondje stappen in uitgaanscentrum Eindelijk, vermist en zeventien dagen later dood teruggevonden op Schateiland bij de Lepelaarsplassen. In het begin verliep de communicatie tussen de onderzoekers en de familie uitstekend, zegt Van Schayk. ,,We hadden een familierechercheur aangewezen gekregen. Die belde zeer regelmatig met ons. Deze rechercheur werd echter van de zaak gehaald en heel langzaam verwaterde het contact. Als ik nu iemand wil spreken, moet ik met het algemene politienummer bellen. Dan word ik doorverbonden met iemand die zich nu met de zaak bezighoudt.

De familie heeft in de voorbijgaande jaren regelmatig hun hoop gevestigd op televisieprogramma’s om een doorbraak te forceren in de zaak van Cassandra. Het Zesde Zintuig van RTL4 waarin paragnosten hun licht lieten schijnen over onopgeloste zaken en Peter R. de Vries, misdaadverslaggever besteedden aandacht aan de zaak. ,,Helaas heeft het steeds niets opgeleverd. Ik bel nog wel eens met de redactie van Peter R. de Vries. Ik heb goede hoop dat er nogmaals aandacht besteed wordt aan de zaak.” Ondanks dat het vertrouwen in de politie tot een nulpunt is gedaald, blijft Van Schayk hoopvol dat de politie een goed einde brengt aan de zaak. ,,Zodat wij eindelijk weten wat er is gebeurd en dat wij dit allemaal kunnen afsluiten.”

Bron: Almere Vandaag

Lees ook:Zaak Cassandra van Schayk bij Het Zesde Zintuig
Lees ook:Sapaho Investigations lossen doodsoorzaak Cassandra van Schayk op.
Lees ook:Rustig rond zaak-Cassandra
Lees ook:Sapaho: “Zaak rond dood Cassandra van Schayk is rond”
Lees ook:Cassandra van Schayk, donderdag in Zesde Zintuig, hier de feiten

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vader Cassandra van Schayk woedend!

 1. janb

  Ja, de zoveelste leugen van Dortland. Nu gaat de poltie zeker zeggen dat Ben ook liegt.Dat hebben ze over ons ook gedaan. En wie geloven ze nu? Ben of weer de politie?

  De politie spreekt toch altijd de waarheid?

    /   Reply  / 
  1. Roos

   Leer mij de politie kennen, die praten alleen maar in hun eigen straatje. Het aanzien van de politie is bij mij allang ver beneden het nulpunt gedaald…

     /   Reply  / 
 2. Para's

  Ekrie mai ke chodo

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>