Vader Joran van der Sloot overleden, Natalee Holloway unsolved?

Vandaag wordt het nieuws gedomineerd door het overlijden van vader Van der Sloot, de man die volgens Peter R. de Vries meer weet over de betrokkenheid van Joran van der Sloot bij de verdwijning van Natalee Holloway.

De vele vragen die er zijn over de betrokkenheid van de vader gaan nu letterlijk mee het graf in of toch niet? Tot vandaag werd Joran altijd door zijn vader geholpen en bijgestaan. Zo werd iedere blunder die Joran beging in de doofpot gestopt al dan niet met medewerking van zijn vader. De Vries omschrijft het in de Telegraaf  begrijpelijk van een vader maar ook verwijtbaar.

Paul van der Sloot overleed aan een hartstilstand op de leeftijd van slechts 57 jaar. Te jong om te sterven maar of de case Natalee daarmee voorgoed unsolved is betwijfel ik. Wie is er nog om Joran te redden als hij weer blundert? Vader kan het niet meer doen, dus zal Joran binnenkort ontmaskerd worden en zal zijn rol eindelijk duidelijk worden. Dader? Dat weet ik niet, betrokken dat zeker. En hoe!

Lees ook:Zaak Natalee Holloway: Patrick van der Eem de cel in
Lees ook:Joran van der Sloot over Natalee Holloway, zondag RTL 5
Lees ook:OM Aruba naar Peru voor zaak-Holloway
Lees ook:Peter R. de Vries kopt weer in met Joran
Lees ook:Dossier Sapaho (Jan Berlijn en Karin Plugge), Natalee Holloway deel 2

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Vader Joran van der Sloot overleden, Natalee Holloway unsolved?

 1. remy

  als die er wat mee te maken heeft goed voor hem anders spijt het me joran kon beter zelf gaan en had die boven het een en ander kunnen uitleggen

    /   Reply  / 
 2. karel

  Zo opgeruimd staat netjes. nog twee te gaan!

    /   Reply  / 
 3. zeist

  Zielig. Die zoon kost hem letterlijk de kop. Een te hoge bloeddruk door de stress en dan ‘pats’. Laat iemand zijn vrouw maar goed bijstaan, geen leven voor beiden de laatste jaren. Heel veel verdriet voor haar denk ik. Gecondoleerd en ik hoop dat je zoon zich koest houdt.

    /   Reply  / 
 4. peter1950

  God straft soms onmiddelijk maar vaak rechtvaardig!

    /   Reply  / 
  1. Emiel

   God straft niet. Helaas voor jouw maar Liefde kan onmogelijk straffen.

     /   Reply  / 
 5. linda

  net goed.
  nu joran nog, na mijn idee weet hij echt wel veel meer over nathalie en hoe hard hij ook blijft liegen ooit zal de waarheid boven tafel komen nu zijn vader de hand niet meer boven zijn hoofd kan houden.
  voor de vrouw van vind ik het sneu ze heeft met joran al geen leven en nu moet ze haar man ook nog gaan missen maar ze is beter af zonder denk ik.

    /   Reply  / 
 6. TT

  heeft joran dit artikel zelf geschreven: voorgoedt, blunderd…

    /   Reply  / 
 7. Anr

  Joran van der Sloot kan zijn vader zelf begraven hij weet hoe het moet…

    /   Reply  / 
 8. hells angel

  zou Paul van de sloot ook , op de grond hebben liggen schokken , en schuim bekken . toen die het leven liet ?

    /   Reply  / 
  1. nikky

   nee joh joran heeft hem een handje geholpen. dat is zijn hobby hoe breng ik andere mensen om leven en zelf weer lekker vrijuit kunnen gaan.. niemand die er ooit achter zal komen..
   schaf zijn moeder ook niet uit dat is ook een aardig trolsnol die weet ook meer dan men denkt trouwens

     /   Reply  / 
  2. Michael

   Een echte hells angel praat niet zo dus misbruik hun naam dan ook niet, doe zo bijdehand op Angelsplace

     /   Reply  / 
 9. ewijk

  ach jullie lullen alemaal als een kip zonder kop je weet en zal er moeilijk achter komen hoe het is gegaan het is allemaal erg zat hoe het allemaal is gegaan

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Dat is absoluut waar, het is heel erg en ernstig wat er met Natalee is gebeurd.

     /   Reply  / 
 10. nikky

  nu joran zelf nog en nl heeft dan eindelijk rust samen met natalee der moeder..
  moord is niet oke. maar eens wordt het hem wel te heet onder zijn voeten dat die zijn verhaal op tafel gooit maar dan is denk ik wel inmiddels verjaart en daar doelt joran v/d sloot op.
  het wordt is tijd dat men mediums gaat inschakkellen die kunnen iets meer zien en voelen ruiken en horen.en dan gaat joran wel angst pissen

    /   Reply  / 
 11. Nikita

  Het zal mij niets verbazen als de hartstilstand een handje geholpen is door Joran zelf, stress, een pilletje…. Joran moest tenslotte af van zijn enige handlanger. Vader of niet, Joran heeft geen gevoel, geen hart. Ongetwijfeld zal Joran ook uit de dood van zijn vader een voordeel slaan. De schuld op zijn vader schuiven, smartegeld vragen voor het leed wat hem is aangedaan. Hij heeft al een bedrag van de staat gegeven voor “onschuldig” vastzitten.
  Hopelijk ziet zijn moeder het licht voordat zij er ook aan onder doorgaat. Joran gaat prat op zijn “zwijg-recht” Is er nou werkelijk niemand die Joran het zwijgen kan opleggen!

    /   Reply  / 
 12. Avida

  de bewijzen waren niet gegrond, dus hij kon niet veroordeeld worden, en trouwens… die Natalee had beter op zichzelf moeten letten. maar goed dat wilt niet echt lukken met geestverruimende middeltjes, en de haaien van dichtbij bekijken is ook niet snugger.
  Dat het allemaal zo opgeblazen werd/word heeft ook alleen maar te maken met het feit dat haar familie nauwe banden onderhield met de familie Bush. Want anders hadden we nooit geweten wie zij was. en had het niemand iets geboeid. vraag jezelf maar eens af wat er met die andere jonge meiden is gebeurd die daar zijn verdwenen. Daar zit Joran niet achter, tenzij men ervan overtuigd is dat een klein jochie tot zoiets in staat is. (1984-heden.)
  J.Van der Sloot is zijn vader kwijt, zijn moeder haar echtgenoot, en dat is erg vervelend voor hen. en natuurlijk ook voor zijn familie.
  ik wens hen veel sterkte toe met dit verlies. En ook Joran wens ik veel sterkte.

    /   Reply  / 
  1. Sergio

   Beste Avida wat vertel je toch voor een flauwekul?? Ik hoop dat je ooit meemaakt wat de ouders van dat meisje hebben meegemaakt en dan zal je het wel weten wat dat is; Wat maken de bande met Bush uit? Het gaat hier over een persoon met familie en vrienden, en die vuile klootzak van Joran speelt ermee!! Vind jij dat normaal? Mensen die zoals jou denken zijn even erg als Joran & Co.Denk na voordat je iets zegd, maar ja van een kip zonder kop kan je niet meer verwachten………..

     /   Reply  / 
 13. Emiel

  Wat er met nathalie is gebeurd is onvergefelijk in mensen termen. Dit had nooit mogen gebeuren. Wie dit ook op zijn geweten heeft de energie van de waarheid zal hem/haar straffen.
  Maar dat er hier zo over mensen gesproken wordt vindt ik ook vreselijk. We spreken wel over een deel van onszelf. Laten we dat niet vergeten.

    /   Reply  / 
 14. Diane

  Hij weet nu hoe het is om een dierbare te missen misschien zet dat em aan het denken en gaat tie eindelijk praten!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>