Joran van der sloot verdachte versus Peru versus Rechten van de Mens

16 juni 2010 EXTRA uitzending SBS 6 over Joran

7 juni 2010 Balkenende Premier bij Knevel en van den Brink: We hebben voor dit soort zaken Buitenlandse Zaken, in antwoord op Peter R de Vries die ook van mening is dat deze vertoning te ver gaat.

Update 8 juni 2010, Joran heeft bekend, echter de verklaring ligt bij de internationale pers en in de loop van de dag is er een reconstructie, ongetwijfeld met de Pers erbij………..

Update 9 juni, Newsflash en CNN pikken het stuk op en 1ste krantenartikel (Trouw) over de zorgen om de rechten van Joran.

Het klink wellicht vreemd, Rechten van de Mens omdat we allemaal zo onze gevoelens hebben bij Joran, Natalee en het feit dat ie betrokken is als verdacht bij de moord op Flores in Peru.

Maar wat ik me afvraag als mens is of wij daadwerkelijk zo blij moeten zijn over hoe men omgaat met Joran in Peru. Je bent pas dader als je veroordeeld bent door een rechter en werkelijk alles wordt in Peru uit de kast getrokken om hem te laten zien, publieke vertoning aan de pers, het volk, verhoren open en bloot op TV en kranten. Op dit moment is het qua bewijslast gerucht over vingerafdrukken en een shirt met bloedsporen.

Het verschijnt allemaal in de pers en ter ondersteuning verklaar Justitie het filmpje met het eerste verhoor. Het is intriest hoe er om wordt gegaan met de zaak in Peru. Natuurlijk de vader is een rijke man, heeft vele touwtjes om aan te trekken echter een trial by media levert alleen maar ellende op, kijk in ons eigen land wat er mis is gegaan in een aantal zaken, bijvoorbeeld Louis Hageman, opgejaagd door misdaadjournalist levenslang opgesloten voor een moord die hij niet heeft begaan.

Wij in Nederland zitten volop in de campagne, er is geen Politicus die zijn nek uitsteekt voor de Rechten van de Mens op dit moment, hoe menselijk zijn we zelf? Stel Joran is jou kind en je ziet dit gebeuren? Stel dat het toch niet Joran is geweest? Lees de opmerkingen vanĀ dit blogĀ zorgvuldig door en dan??? Hebben wij met zijn allen meegedaan aan trial by media………… triest in en in triest. Trial by media omdat niet op zijn rechten let en erop toe wil zien dat ook echt datgene gebeurd wat moet, technisch bewijs.

Copyright Isabel Blanco en Generation-Phoenix

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:CNN:concerns about rights Joran van der Sloot started here on this blog
Lees ook:Joran van der Sloot, versus Peru versus Natalee Holloway
Lees ook:Joran van der Sloot (Natalee Holloway) verdachte moordzaak!
Lees ook:Open brief voor Joran van der Sloot en oproep voor zijn rechten en openheid
Lees ook:OM Aruba naar Peru voor zaak-Holloway

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>