Onderzoek naar tatoeages Karst T. EXTREEMRECHTSE IDEEEN?

De Nationale Recherche doet onderzoek naar de tatoeages van Karst T., de man die op Koninginnedag zijn auto tegen De Naald in Apeldoorn reed. Ze bekijken of hij extreem-rechtse sympathieën had.

Na de tragische gebeurtenissen op 30 april bleef het stil rondom Karst T., zijn ouders gaven nog een interview over hun zoon, maar verder is er niet veel over de man bekend geworden. De recherche schijnt ondertussen te verkennen of T. extreemrechtse sympathieën had.

De foto van T., bebloed in zijn auto, staat waarschijnlijk op ieders netvlies gegrift. Opvallend aan de foto was dat Karst een kortgeschoren hanenkam op zijn hoofd had. Later bleek dat zijn spijkerbroek en schoenen overeen kwamen met de kleding die extreemrechts aanhangers dragen. Uit tatroo-kringen heeft RTL Boulevard vernomen dat de recherche een rondje heeft gemaakt om achter de betekenis van T.’s tatoeages te achterhalen en ook om te ontdekken door wie ze gezet zijn.

De bron, die liever anoniem wil blijven, vertelt RTL Boulevard dat de recherche met foto’s van T.’s lijf bij hem op de stoep stond. “Er zat een anker bij en ook iets dat op een runenteken leek.” Runentekens, bijvoorbeeld bliksemschichten worden gebruikt door fascisten. De recherche zou de bron gevraagd hebben of de tatoeages overeen kwamen met extreemrechtse denkbeelden.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Drama Koninginnendag: Tates vond Willem-Alexander fascist
Lees ook:Volkskrant: Karst T. pleegde ‘echt een aanslag’ Koninginnedagdrama
Lees ook:Project Semicolon; puntkomma tatoeage…
Lees ook:OUDERS KARST T. : “MOTIEF ONDUIDELIJK DRAMA APELDOORN”
Lees ook:‘Michael Jackson leeft nog!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Onderzoek naar tatoeages Karst T. EXTREEMRECHTSE IDEEEN?

  1. Jaap van den Bold

    In het zelfde artikel in de Telegraaf stond dat er door deskundigen GEEN ENKEL verband is gelegd met eventuele rechtse sympathieen, zodat het niet nodig is om daar nu weer allerlei theorieen op los te laten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>