V.Vollenhoven bij ouders Karst T.

 Pieter van Vollenhoven heeft op Hemelvaartsdag een bezoek gebracht aan de ouders van Karst T., de dader van het Koninginnedagdrama in Apeldoorn.

Medeleven
Van Vollenhoven betuigde namens de koninklijke familie zijn medeleven met de nabestaanden van T., die op Koninginnedag op een menigte mensen inreed. Daarbij kwamen acht mensen om, onder wie T. zelf.

Verbijsterd
T.’s ouders zeiden kort na de aanslag dat zij verbijsterd waren over de daad van hun zoon en dat zij zich het leed van de slachtoffers erg aantrokken.

© RTL Nieuws.nl

Lees ook:OUDERS KARST T. : “MOTIEF ONDUIDELIJK DRAMA APELDOORN”
Lees ook:Bloemenzee voor slachtoffers Apeldoorn en condoleanceregister
Lees ook:APPLAUS VOOR KONINGIN BIJ HERDENKING
Lees ook:Persconferentie: Doden en gewonden bij dramatische Koninginnedag in Apeldoorn
Lees ook:KONINGIN ‘ZEER GESCHOKT’ DOOR DRAMA

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “V.Vollenhoven bij ouders Karst T.

 1. Michael

  Mijn mening is dat het Mr.Pieter van Vollenhoven siert, dat hij bij deze familie is langs geweest.

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   @Michael, en nou heb ik het rare idee, dat de prof de familie ook tussen neus en lippen door wat instructies heeft gegeven. Dat het verstandiger is om bepaalde zaken te laten rusten en er niet over te praten. Maar dat zal wel weer complotdenken zijn.

     /   Reply  / 
   1. Michael

    @Ariadne,

    Ik weet waar je naar toe wilt lol, maar mij viel op dat Mr.Pieter een beetje afweikend gedrag gaat vertonen van uit het het protocol.
    Eerst werd hem het zwijgen opgelegd met beterekking op de landmijnenaffaire maar Pieter sloeg ongenadeloos toe bij de vliegtuigramp en zette Justitie het OM totaal buitenspel om zo snel mogenlijk alles veilig te stellen en hun te dwarsbomen zelfs de terroristenwet schoof hij op zij.Nadat zo velen klokenluiders hun mond gesnoerd is lijkt het of Mr.Pieter zich niet langer meer als een pionnetje wenst op te stellen.

      /   Reply  / 
    1. Ariadne

     @Michael, dat is één mogelijkheid. Ook kan het zijn dat hij zich in een paar gevallen zo naar buitentoe opstelt. Of….je weet wat er er gebeurt met pionnetjes die geen pion meer willen zijn.
     En dan is er nog een versie: je weet hoe hij naar ons toe bekend staat. Nou weet ik, dat zijn gedrag binnenskamers totaal anders is. Hij heeft wel heel erg de broek aan thuis en de kinderen en aanhang zijn soms doodsbenauwd voor hem. Dat geeft hij zelf ook toe. Hoe aardig en beschaafd leek ons Bernhard altijd? En nu het lid van het deksel komt blijkt wat voor een enorme ploert het was.
     En laten we wel wezen: je trouwt echt niet binnen een koninklijke familie, zeker niet de onze, als je niet tot een bepaalde elite (niet zoals wij bedoelen) behoort. Z’n vader was ook geen schone jongen. En zo kun je nog generaties doorgaan. Hij heeft gewoon een heel goeie PR gehad altijd.

       /   Reply  / 
 2. Michael

  Ariadne

  Ik kan me volkomen in jou beredenering vinden hoor,Wij zijn samen ooit de hoofdgast geweest in dead line bij de Tros.Vond ik wel grappig want hij keek verbijsterend toe hoe Ik Jaap maar vooral Peter R van de tafel afveegde Petertje liep toen kwaad van de tafel weg ik riep hem nog luidskeel na Stakker.Pieter wist zich geen houding te geven aangezien hij volgens mij net dat dodelijkeauto ongeluk had gehad en als beloning hoofd veil verkeer Nederland benoemde ja gekker kunnen ze het niet maken.Zo heb ik wel meer ontmoetingen gehad met leden van het Koninklijke huis.Maar ik heb het gevoel dat Prof P
  nu toch spraakmakende dingen gaat doen ik denk dat de rol van Trix is uitgespeel.

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   @Michael, OK, we zitten idd op één lijn en kunnen verhalen…maar laten we dat hier maar niet doen.
   Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat rollen binnen een “familie” gaandeweg veranderen en ze afwijken van het oorspronkelijke plan. Misschien zit je heel goed met je gevoel, laten we het maar afwachten, je weet met die lui nooit welke kant de bal oprolt.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>