Film Something Unknown: Leer de truck van Uri Geller met lepel!

Vanaf 25 maart in Nederland te zien in de bioscopen en wat mij betreft een aanrader. Renee neemt je mee de para wereld in met aan haar hand wetenschappers. Ga er maar voor zitten er is meer bewezen dan onze sceptische fans willen geloven! Wetenschap heb ik het over he, geen vage sjamanen of zichzelf benoemde deskundigen. “What the Bleep” mag je vergeten en als je de┬ádocumentaire hebt gezien begrijp je ook waar al die prijzen vandaan komen. Voor meer info zie de site van Renee. Maar bovenal ga de film zien en leer de truck van Uri Geller en de lepel!

Lees ook:Uri Geller maakt documentaire over Michael Jackson vrijdag SBS 6
Lees ook:Telegraaf: Richard Stooker daagt Uri Geller uit
Lees ook:Rob van der Wilk en Joke Buitendijk in Uri Geller SBS 6
Lees ook:De nieuwe Uri Geller
Lees ook:De truck van het boek van Ramana, de Uri Geller 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>