Robert De Niro is paranormaal begaafd (sort of)

Robert De Niro en Sigourney Weaver zijn gestrikt voor hoofdrollen in Red Lights, de nieuwste thriller van de Spaanse regisseur Rodrigo Cortés (Buried).
In Red Lights speelt Sigourney Weaver een psycholoog die samen met haar assistent onderzoek doet naar bovennatuurlijke verschijnselen. Hun pad leidt naar een beroemd paranormaal begaafd medium (Robert De Niro). Regisseur Rodrigo Cortés heeft het scenario van Red Lights geschreven, en hoopt in februari te kunnen beginnen met de opnames in Spanje en Canada. De producenten proberen eerst nog de nodige financiering veilig te stellen. Met twee grote filmsterren en een veelbelovend regisseur zal dat geen moeilijke opdracht hoeven zijn.
Filmmaker Cortés is dit jaar doorgebroken met Buried. In deze thriller speelt Ryan Reynolds een man die wakker wordt in een gesloten doodskist. Slechts met een aansteker en mobiele telefoon doet hij er alles aan om eruit te komen. Deze lovend ontvangen thriller draait vanaf 25 november in de Nederlandse bioscopen.

Bron

Lees ook:Inferno; waarin het lot van de mensheid wordt bepaald…
Lees ook:Sluit de avond af met Red Lights…
Lees ook:10-jarige Ryan herinnert zich vorig leven…
Lees ook:Nieuwe IT in de maak…
Lees ook:Dertig jaar cel Ryan P. definitief (Marlies van der Kouwe)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>