Fred Butter:”2012 de Mexicaanse griep”

2012 de Mexicaanse griep. Copyright Fred Butter, Paravisie en Isabel Blanco

Lees ook:Fred Butter, Musicalster en Paravisie columnist
Lees ook:Paravisie: Fred Butter over 2012 versus 2220
Lees ook:Fred Butter een zeer veelzijdige man op aarde (door Andrea Brinks)
Lees ook:Fred Butter, Musicalster over 2012
Lees ook:2012 Fred Butter musicalster: Tijd: Voorouderlijke tijd en Nieuwe tijd.

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Fred Butter:”2012 de Mexicaanse griep”

 1. Alex

  GAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPP, brul brul verder nog iets zinnigs te melden?

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Jawel. neem vooral dat zilverwater… dan behoor je binnen de kortste tijd tot de alien natien die Alex uit zijn sleepmode kan ontwaken….

     /   Reply  / 
   1. Roos

    @Karin, het ziet er naar uit dat Alex al begonnen is met zijn dagelijkse dosis zilverwater. En als hij het hier zo slaapverwekkend vindt, snap ik niet zo goed wat hij dan hier doet, jij wel? Lekker naar bed gaan zou ik zeggen, maarja wie ben ik?

      /   Reply  / 
 2. carin

  He,dat H3N2 virus,…..dat komt mij bekent voor.Ergens…lang geleden heb ik daar ook mee mogen worstelen,een genetisch gemanipuleerde vorm van varkensgriep/vogelgriep/mensengriep?Als die vorm uitbreekt,breekt medisch de pleuris uit.Dan weten de farmaceutische heren, het niet meer.Die omslag,Transformatie-Tijdperk,noemen jullie dat,is al bezig,loopt vanaf 2006-2014.(een magische acht).Voor mij vallen steeds meer *puzzelstukjes* op de plaats.Jaap heeft wel gelijk,maak je nergens angst om,het leven gaat zoals het gaat en wat komen moet komt toch.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @carin, die griep is er al, maar voordat dat aan de grote klok gehangen word, wil men dat wel eerst verspreid zien over de hele wereld, vooral niet te vroeg ingrijpen

     /   Reply  / 
 3. carin

  Moet Fred Butter HET bewijs leveren?De verwachtte grieppandemie is er niet? Is het nog niet erg genoeg?
  Dit is pas het begin van de pandemie,die nog heel wat voeten in aarde gaat krijgen deze winter.Dat virus is inderdaad NIET in een lab gefrabriceerd,maar je zult het maar krijgen.Angstzaaien is zeker niet de bedoeling en daarbij,Jan,laat je geen angst aanpraten.Kijk eens over de wereld,wat overal aan de hand is,dat is geen kattepis.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @carin, het lijkt erop dat jan niet weet wat er op dit moment in de wereld aan de gang is.
   Je hoeft maar een krant open te slaan of er zijn wel berichten over te lezen. Niemand hoeft bewijs aan te leveren. Kijk om je heen, bewijs genoeg lijkt me.

     /   Reply  / 
 4. carin

  Jan,een *onheilsprofeet* die gaat,wordt gewoon ook,net als jij en ik,opnieuw gereincarneerd en zo gaat dat al vanaf de prehistorie.Ik hoop niet dat jij de paranormalen,ook onheilsprofeten vindt?Ik vind het namelijk geen lolletje,drama’s in de wereld van te voren, te MOETEN zien aankomen en hopen,dat het NOOIT gebeurd.

    /   Reply  / 
  1. jan

   Carin, mensen die zich paranormaal noemen hebben nog nooit een werelddrama zien aankomen. Als dit wel zo zou zijn, dan zouden we veelvuldig gebruik maken van deze mensen en hun gaven. Niets is minder waar. In de geschiedenis stikt het van de profeten die het einde der tijden hebben voorspeld, tot op de dag nauwkeurig, en het feit dat de wereld nog draait toont dat we die voorspellingen niet serieus hoeven te nemen. Niemand kan in de toekomst kijken, en wie beweert dat wel te kunnen noem ik een charlatan. Fred Butter noem ik een charlatan.

     /   Reply  / 
  2. Vrijdenker(?)

   @Carin, is wat jij schrijft niet tegenstrijdig. Ik doel op: “..te MOETEN zien aankomen en hopen, dat het NOOIT gebeurd.”
   Daaruit begrijp ik dat dat jij drama’s ziet aankomen, maar hoopt dat ze niet uit uitkomen. Dus dan heb ook jij geen ZEKERHEID kennelijk dat het GAAT uitkomen.
   Dat je het meent merk ik tussen de regels door, want je lijdt er zelfs onder. Dat blijkt uit het feit dat je “het geen lolletje” vind.
   “Voorzie” je ook wel eens mooie of positieve dingen in de toekomst, dat mis ik wel eens van je.
   Verder Carin met alle respect hoor naar jou toe.

     /   Reply  / 
 5. Ariadne

  Ik heb pas op 1 plek gelezen dat er inmiddels wel 1000 mensen gestorven zijn aan de gewone griep. Daar hoor je Klink de doordrammer niet over.

    /   Reply  / 
 6. Roos

  En hoeveel mensen melden het niet bij de huisarts,maar zieken zelf thuis uit? Ik neem zelf ook niet geen contact op met de huisarts voor een griepje. Ze kunnen niet weten of het om echte maxicaanse griepgevallen gaat, want het word niet meer getest, al weken niet meer.
  Dus zekerheid is er niet. Als er zoveel ziektegevallen zijn, dan heeft dat vaccineren geen nut meer want een heel groot deel heeft dan al antistoffen opgebouwt en heeft geen vaccinatie meer nodig.

    /   Reply  / 
 7. Roos

  Fijn ook om te weten dat de overheden vinden dat het goed werkt als je er doodziek van word. Het lijkt wel op dat geintje wat we “vroeger” tegen elkaar zeiden als onze moeder weer wat vreemds gekookt had. Neem jij eerst maar een hap, als jij niet omvalt kan ik het ook gerust nemen. (mijn moeder was gen geweldige kokkin, vandaar….)

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Dit is geen geintje. Er is ook een meisje van 14 overleden aan de griep. Dit doet veel mensen angst aan, lees je in krantenreacties, dus die willen de spuit wel. Het heeft dus effect, dit soort berichten in de media. Maar als er door de spuit straks meer slachtoffers vallen dan zonder … dan zijn de rapen gaar.

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Ik heb het ook net gelezen. Afschuwelijk natuurlijk dit. Logisch dat men nu angstig word…..

      /   Reply  / 
   2. Isabel Blanco Auteur

    Malieveld vol mensen?

      /   Reply  / 
   3. Ariadne

    Kan niet, Circus Renz staat er en dan komt een preuvenement, dus we moeten nog eventjes wachten.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     We gaan er gewoon doorheen met spandoeken, camera’s mee hop naar het Torentje, langs Ministerie van VWS om Klink zelf een spuitje te geven en dan weer terug om te genieten van de voorstelling om vervolgens een hapje te eten.

     Jemig best gezellig………….. wie gaat er mee?

       /   Reply  / 
   4. Roos

    IK! Wanneer? Waar spreken we af en hoelaat?

      /   Reply  / 
 8. Isabel Blanco Auteur

  hij moet van de spuiten af dat is wel duidelijk tis een soort charme offensief na alle oproepen van mensen her en der de spuit niet te nemen.

    /   Reply  / 
 9. Karin

  Ik wel; het is dichtbij en dan kan ik jullie ook eens op de koffie uitnodigen.

  En dat spuitje, maak er maar een spuit van!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Lekker we komen er aan effe datum met de rest prikken.

     /   Reply  / 
  2. Roos

   Ik heb nog wel wat lekkere middeltjes liggen die we dan ook meteen erbij kunnen spuiten.
   Aha dus we hebben een plasadres! Super! Maarre je gaat toch wel mee he?

     /   Reply  / 
  3. Roos

   Pssst, een koppie thee, mag dat ook, als ik zo brutaal mag zijn? Dan neem ik bossche bollen mee!

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Ik heb alles in huis, thee, koffie, limonade, water, en op verzoek nog meer, maar tegen Bossche bollen moet ik zelf nee zeggen. En natuurlijk ga ik dan mee.
    Overigens vind ik het plaatje van die slang van het linkje van Rene wel mooi.

    Maar goed, ff zereneus; zoiets moet dan wel met een hele massa mensen, niet met alleen de vier sterke dames uit allerlei windstreken; Isabel, Roos, Ariadne en ik; ook al maken we nog zoveel indruk.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Als we hard genoeg schreeuwen he komt het goed.

       /   Reply  / 
    2. Roos

     Kunnen we geen oproep plaatsen? Eerst duidelijk krijgen wanneer enzo en dan een duidelijke oproep plaatsen. OP dit blog, op andere blogs, hyves, mond op mond dat soort dingen?

       /   Reply  / 
    3. Vrijenker(?)

     @Roos, “….mond op mond en dat…..”. Lieve Roos dit zal wellicht verkeerd door “rare lezers” begrepen kunnen worden. Maak er maar “mond TOT mond” van. Mij kan het niet schelen, maar ik kan het niet verdragen dat men van jou een verkeerde indruk zal gaan krijgen.
     Ik ben weer terug, maar dat vertel ik liever op een minder massaal gelezen site dan deze. Maar kaarsen blijven branden helder en klaar….!

       /   Reply  / 
    4. Roos

     @Vrijdenker(?) bedankt voor het herstellen van mijn fout, ik ga je bericht lezen, daar waar de kaarsjes branden.
     Maarre, je komt ons team toch wel versterken he?

       /   Reply  / 
 10. Ariadne

  Hallo!!!!! hadden we een specifieke datum afgesproken? Kom ik net van het Malieveld, zie ik alleen maar roofdieren staan en dat waren jullie dus niet…….wanneer is de grote dag?

    /   Reply  / 
 11. Isabel Blanco Auteur

  Dank je wel voor je aanvulling Carin, ik heb het inmiddels ook gelezen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>