Helderzien hoe ga je ermee om?

Voor een leek klinkt het misschien als iets wonderbaarlijks als iemand zegt dat hij of zij helderziend is, toch geldt dat negen van de tien keer niet voor de paranormaal begaafde zelf. Sterker nog menigeen zou willen dat hij of zij zich kon afsluiten van sommige beelden. Maar wat is helderzienheid precies en hoe ga je ermee om?

Helderziendheid is één van de vormen van paranormaliteit. Iemand die helderziend is, kan alles waarnemen. Dit varieert van kleuren en energiebanen om iemands lichaam ,de zogenaamde aura tot het zien verschijnen van overleden mensen.   

Op elk moment kan iemand helder zien. Dat kan onder andere bij het vastpakken van een voorwerp, bij een bepaalde situatie, tijdens meditatie of wanneer iemand in slaap valt. Het klinkt allemaal niet zo spannend of vervelend. Toch ervaren de zogenaamde paragnosten het helder zien niet als een pretje. Vooral wanneer ze beelden zien van rampspoed en ellende en als het dan ook nog uit komt of wanneer ze iets zien wat ze totaal niet kunnen plaatsen. Helemaal ervoor afsluiten is helaas niet mogelijk maar op http://www.paranormaaladviespunt.nl/Paranormaal/leren_afsluiten.html vindt je wel ”doe het zelf tips” om je weerbaarder te maken op momenten dat je het nodig hebt.

Zo schijnt het te zijn dan wanneer je met beide benen op de grond staat en tegelijk aan je staart(stuit)been denkt je je kan afsluiten voor al te heftige paranormale impulsen.  Dat is toch even een tip die ik je nog mee wil geven de rest is te lezen op de site.

Lees ook:Helderhoren kan leiden tot psychose
Lees ook:De nieuwe Uri Geller
Lees ook:Beau van de Nieuwe Uri Geller op bezoek bij magnetische vrouw
Lees ook:Een paragnost is niet altijd helderziend
Lees ook:Het blijft spoken op Deerpark CBS…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>