Praten met dieren gebeurt alleen op tv

Naast de babyfluisteraar, de paardenfluisteraar hebben we er weer een fluisteraar bij namelijk de hondenfluisteraar oftewel de Dogwhisperer, elke dag te zien op National Geographic. In dit programma laat hondenfluisteraar ”Cesar” zien hoe hij de honden met de moeilijkste karakters zo tam maakt als een lammetje. Televisie kan mensen nog manipuleren, maar nu schijn je ook in het echte leven mensen tegen te kunnen komen die kunnen communiceren met dieren.

Brigitta van Spronssen had van kinds af aan al een hechte band met dieren, maar geloofde niet dat je echt met een dier kon communiceren. Ze vertelt op haar website dat ze eerst erg sceptisch was, maar toen ze erachter kwam hoe belangrijk het voor haar was om naar haar dieren te luisteren, is ze lessen hierin gaan volgen. Deze lessen kreeg ze van niemand minder dan Carol Curney, een van de bekendste Animalcommunicators is Amerika. 
Nu heeft Brigitta alweer 10 jaar een praktijk.
Op haar site http://www.communicerenmetdieren.com/1348888.htm legt ze uit hoe een consult verloopt.
 
Zo roept ze vaak de hulp in van haar overleden Sint-Bernardhond of haar Duitse Herder.Met name bij consulten van een dier dat is overleden, werkt dat volgens haar heel mooi, want dan vraagt ze haar honden of ze dit dier kunnen opvangen en begeleiden. De informatie die ze doorkrijgt komt in woorden en beelden tot haar dus schrijft ze alles op. 
Ze heeft altijd eerst contact met het dier en belt pas de eigenaar, omdat ze niet alleen de vragen wil beantwoorden die de eigenaar heeft, maar omdat ze ook de wensen en/ of problemen van het dier wil achterhalen. 
Brigitta kan haar consult pas afsluiten als ze ook met de eigenaar heeft gesproken. Hierbij is het wel belangrijk dat het diezelfde dag nog gebeurt,want dan zit ze nog in de sfeer van het diercontact en is het voor haar makkelijker vragen van de eigenaar te beantwoorden.
  

Lees ook:Honden kunnen specifieke gebeurtenissen onthouden…
Lees ook:Vijf tips die de basis vormen voor het praten met dieren…
Lees ook:We voelen meer medelijden voor onze dieren…
Lees ook:Healing voor mens en dier
Lees ook:Honden inzetten als terrorist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>