Nieuwetijdskinderen, hoe ga je ermee om?

Wanneer er bij een kind is ontdekt dat het bijzondere gaven heeft,is het meestal vrij moeilijk voor zijn/haar omgeving om hiermee om te gaan. Vooral wanneer je kind naar school gaat, wil je dat je kind net zo normaal is als de andere kinderen of dat er in ieder geval niet aan je kind is te merken dat hij/zij anders is. Vooral omdat kinderen erg hard tegen elkaar kunnen zijn. Daarom hier de do’s en don’ts bij het omgaan met een bijzonder kind.

Nieuwetijdskinderen, moet je zo normaal mogelijk behandelen. Vooral niet laten merken dat het kind speciaal is. Ze zien,voelen en ervaren dingen anders dan andere kinderen. Hierdoor zouden ze problemen kunnen krijgen op school of in hun nabije omgeving. Belangrijk is dus dat je als ouder of verzorger je kind goed ondersteunt en helpt met het leren begrijpen van hun eigen paranormale waarnemingen.

De do’s en don’ts

Een logische stap die je als ouder kan ondernemen nadat je ontdekt hebt dat je een bijzonder kind hebt, is je laten informeren. Ga op zoek naar informatie. Dit kan zijn via internet, erover lezen in boeken, maar misschien is er ook wel iemand in de familie die paranormaal begaafd is. Ga dan met diegene in gesprek en luister naar zijn/haar ervaringen in paranormaliteit.

Stel je open en luister naar het verhaal van je kind.

Wat je niet moet doen is je kind stimuleren of uithoren of het tegenovergestelde doen namelijk afwijzen. 

Behandel ze niet als vreemd of speciaal en kijk ook vooral niet tegen ze op.

Dus kortom gewoon normaal doen en net zo behandelen als alle andere kinderen.

Bronnen: De Levensopdracht van Nieuwetijdskinderen en http://www.spiritlijn.com/artikelparavisieparanormalekinderen.htm

Lees ook:Hoe ga ik om met mijn paranormale kind?
Lees ook:Pesten op school is een serieus probleem
Lees ook:Help, ik ben zeven jaar oud hooggevoelig en paranormaal begaafd
Lees ook:Boeken speciaal voor nieuwetijdskinderen
Lees ook:Vertel je kind eens een griezelverhaal…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>