Nieuwetijdskinderen zijn geen freaks

Wanneer je kind als baby veel huilt,gevoelig is voor bepaalde stemmingen van mensen of spanningen tussen mensen en een koemelkallergie heeft dan is de kans aanwezig dat je een nieuwetijdskind hebt. Althans volgens alle sites over nieuwetijdskinderen. Maar wat is een nieuwetijdskind eigenlijk?

Nieuwetijdskinderen zijn kinderen die over een bijzonder hoge gevoeligheid beschikken. Zij kunnen daardoor vaak de onzichtbare wereld waarnemen. Op hun omgeving (ouders, verzorgers, leerkrachten, familie en vriendjes) kan dat raar overkomen. Mensen die hier niet in geloven bestempelen dit al vrij snel als fantasierijk. 

Vaak zijn deze kinderen bijzonder intelligent, creatief en paranormaal begaafd. Ze voelen heel goed emoties aan van andere mensen, voelen zelfs wanneer andere mensen niet de volledige waarheid spreken. Door deze grote heldervoelendheid hebben ze moeite met grenzen en geven vaak onbewust veel energie aan anderen weg. Ook nemen ze als ze zich niet afschermen emoties van anderen over en dat is dan ook erg verwarrend voor een kind.

In blog; Nieuwetijdskinderen, hoe ga je ermee om vertel ik hoe de omgeving hier het best mee om kan gaan.

Wil je weten of jouw kind bijzondere gaven heeft, ga dan naar http://www.snu-nieuwetijdskinderen.nl/Wat%20zijn%20nieuwetijdskinderen.html Daar kun je alle kenmerken vinden.

Lees ook:Is Heidi Hankins niet gewoon een Nieuwetijdskind?
Lees ook:Nieuwetijdskinderen, hoe ga je ermee om?
Lees ook:Nieuwetijdskinderen bestaan echt!
Lees ook:Misschien is een kind met ADHD gewoon een nieuwetijdskind
Lees ook:Boeken speciaal voor nieuwetijdskinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>