Zelfgenezing kun je leren

Misschien komen we op een gegeven moment wel in een tijd dat we geen artsen meer nodig hebben, maar dat we ons zelf kunnen genezen. Dat zou mooi zijn. Geen dure ziektenkostenverzekeringen meer, want die hebben we dan niet meer nodig. En geen eigen risico meer hoeven te betalen wanneer er iets niet in je verzekeringspakket zit. Het lijkt me ideaal. Helaas zijn we zover nog niet, maar Henk Fransen, paramedisch natuurgeneeskunde therapeut maakt in ieder geval een begin met zijn workshop ”Zelfgenezing”

Henk Fransen studeerde in 1985 af als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Direct na zijn studie heeft hij in het  het stervenshuis van Moeder Teresa en in vele ziekenhuizen in Afrika gewerkt. Terug in Nederland specialiseert hij zich in het zelfgenezende vermogen van mensen en schrijft daarover twee boeken; Bondgenoot en Samen met Kanker.

In Alphen aan den Rijn geeft hij op zaterdag 9 april 2011 een dagworkshop ‘Zelfgenezend Vermogen’. Daarin vertelt hij wat de essentie is van zelfgenezing op lichamelijk-, emotioneel-, denk-, sociaal- maar ook zingeving niveau. Alle lichamelijke ziekten, energetische blokkades tot en met optimale vitaliteit en zingeving zet hij in perspectief zetten en legt hij met elkaar in verband.   

Voor deze workshop moet je wel een volle portemonnaie meenemen. Het kost maar liefst 119 euro, maar dat is dan wel inclusief koffie, thee en lunch.

Locatie: Centrum UMAI in Alphen aan den Rijn, Tijd: 10.00 – 17.00 uur. Aanmelden via ReCONNECT events: http://www.reconnectevents.nl.

Lees ook:Maand van Spiritualiteit van start
Lees ook:Ons immuunsysteem heeft een gigavermogen
Lees ook:Altaar niet ongewoon in Nederlandse huiskamer
Lees ook:Paraview beursagenda
Lees ook:Sessie met EVP kan leiden tot schizofrene symptomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>